DarkPark Double Seat Deal
DarkPark Double Seat Deal

BAM! Korting! En je hoeft er helemaal niets voor te doen!

Zelfs voor een échte escape room liefhebber als jij kan het soms lastig zijn om een heel team bij elkaar te krijgen. Maar escapen met zijn tweetjes, dat kan flink in de papieren lopen. Geen stress, we’ve got your back!

Aan kwaliteit hangt een prijskaartje. We staan dubbel en dwars achter onze tarieven, maar we begrijpen ook dat iedere euro telt in deze tijden van crisis. Daarom introduceert DarkPark de Double Seat Deal. Kom je escapen met zijn tweetjes, dan betaal je niet het volle pond, maar krijg je van ons maar liefst 20% korting! Bam!

Wat je daarvoor moet doen? Helemaal niets! Geef bij de boeking aan dat je met zijn tweetjes komt en je betaalt automatisch het lagere tarief. Graag gedaan!

Tot snel bij DarkPark!

Veel gestelde vragen:

Geldt de korting voor alle escape rooms?
Yes, je krijgt korting bij al onze escape rooms als je met zijn tweetjes komt. De enige uitzondering is Stay in the Dark. Daar ben je juist weer goedkoper uit per persoon als je met meer mensen komt. Dat heeft te maken met de hoeveelheid personeel die we hebben rondlopen bij Stay in the Dark om die unieke experience te kunnen draaien. We willen er ook weer niet op toeleggen 🙂
Krijgen we ook korting als we met zijn drietjes komen?
Nope, sorry. Ook voor ons zijn de energieprijzen flink gestegen, en we willen graag nog heel wat jaartjes blijven bestaan om jullie te laten genieten van nieuwe escape games.
Zijn jullie escape games wel leuk met zijn tweetjes?
Natuurlijk! Al onze games zijn gebouwd voor 2 tot 6 personen, we hebben het alleen net even wat leuker gemaakt om met zijn tweetjes te komen escapen door jullie te trakteren op deze korting.
Verkopen jullie ook popcorn?
Nee sorry, we vonden het leuk om de parallel te trekken met de love seats in de bioscoop, daarom hebben we wat popcorn in de afbeelding gephotoshopt, maar we zijn natuurlijk geen bioscoop. Bij DarkPark is alles écht en ben jij de hoofdrolspeler!

Na afloop kun je natuurlijk wel even bijkomen met een lekker drankje.

Escape Room Delft - Rise of the PhoenixEscape Room Delft - Rise of the Phoenix
DarkPark - Escape Room Delft - The DentistDarkPark - Escape Room Delft - The Dentist
DarkPark - Escape Room Zoetermeer - The EndDarkPark - Escape Room Zoetermeer - The End
DarkPark - Escape Room Delft - FreakshowDarkPark - Escape Room Delft - Freakshow
Escape Room Zoetermeer - Honeymoon HotelEscape Room Zoetermeer - Honeymoon Hotel
DarkPark - Escape Room Zoetermeer - The OrphanageDarkPark - Escape Room Zoetermeer - The Orphanage