fbpx
Escape Room - Delft - The Dentist

THE DOCTOR WILL SEE YOU NOW

3 tot 7 deelnemers

Tijdsduur: maximaal 1 uur

Beschikbaar in het Nederlands en Engels

Ma t/m do: €125,- per uur

Vr t/m zo: €135,- per uur


Je bevindt je in de wachtkamer van de tandarts. Aan de muur hangt een schilderij van een verdrietig jongetje, in de hoek staat een oude lamp die een grimmig licht werpt op het deftige behang en op een tafeltje staat een radio waar klassieke muziek uit komt. Achter de deur klinkt gestommel, dan een snerpende tandartsboor en niet snel daarna ijselijk gegil. De muziek uit de radio lijkt steeds harder te gaan in een wanhopige poging om het gekrijs te overstijgen, maar tevergeefs. Het zweet staat in je handen, ben jij de volgende? Plotseling gaat de deur open…

In de escape room van DarkPark in Delft genaamd The Dentist word je opgesloten in, je raadt het al… de huiveringwekkende werkruimte van een moordlustige tandarts.

Speur door de patiëntendossiers, onderzoek de tandartsstoel, ga op zoek naar tandarts instrumenten om lastige puzzels op te lossen, maar vooral, zorg dat je op tijd uit de kamer ontsnapt, want anders…

Terwijl jullie proberen te ontsnappen ontrafelt zich een gruwelijk verhaal. Wie is deze man die zich The Dentist noemt? Wat is er gebeurd in deze praktijkruimte? Waarom zitten er leren riemen op de tandartsstoel en wat zit er toch verborgen in die vrieskist?

Één ding is zeker, na een bezoek aan The Dentist zul je voor je eigen tandarts een stuk minder bang zijn… of juist nog meer!

Escape Room

Locatie: Delft
Kijkwijzer
Geschikt voor:

Bedrijfsuitjes

Vrijgezellenfeestjes

Vriendenuitjes

Familieuitjes

Escape Room - Delft - The Dentist
"Vanaf het moment dat je de wachtkamer van de tandarts binnen gaat ben je in een andere wereld. Alsof je zo een film in bent gestapt, maar dan echt!"
DarkPark escape rooms

Nikki Ferns

"Bij ieder kastje dat je open doet vraag je je af wat er nu weer voor spannends gaat gebeuren. Tot je het niet meer verwacht en dan dan, BAM, gebeurt het. Dood eng, maar zo gaaf!"
DarkPark escape rooms

Manon Wiselius

"Verbazingwekkend hoe je in zo'n korte tijd in iets kunt gaan geloven, terwijl je weet dat het niet echt is. Heel knap in elkaar gezet."
DarkPark escape rooms

Herbert van Bree

Veel gestelde vragen

Nou en of, maar daar hoopte je stiekem ook op toch? Al hangt het natuurlijk wel af van je eigen persoonlijkheid hoe eng je The Dentist daadwerkelijk vindt. Alle DarkPark escape rooms zijn veel meer dan alleen een kamer met puzzels. Er wordt een ambiance gecreëerd die voor sommige mensen als zeer eng ervaren kan worden. Hoewel er nooit sprake is van echt gevaar kan het zijn dat je tijdens The Dentist schrikt of je gespannen voelt door de sfeer die gecreëerd wordt. In het geval van een paniekaanval, of ondraaglijke angst kun je de noodstop indrukken en zodoende de escape room zelf voortijdig beëindigen.

Tijdens The Dentist zul je een klein stukje moeten klimmen en een stukje moeten kruipen, deze escape room is daarom helaas niet geschikt voor mensen in een rolstoel. Ben je slecht ter been of loop je met krukken, maar kun je je nog redelijk bewegen, dan is het in theorie mogelijk om te ontsnappen aan The Dentist. Mensen met verminderd zicht of beperkt gehoor kunnen gewoon deelnemen aan The Dentist zolang er ook minimaal 1 deelnemer aanwezig is die beschikt over volledig zicht en gehoor. Wel is het van belang om je te realiseren dat er gebruik wordt gemaakt van zeer harde geluiden en griezelige beelden. Dit kan wellicht erg overdonderend zijn voor mensen met visuele, auditieve of mentale beperkingen.

Tijdens The Dentist kun je niet naar het toilet. Wij raden dan ook aan om vlak voordat je de escape room in gaat nog even gebruik te maken van het toilet.

Tijdens The Dentist wordt de illusie gecreëerd dat jullie zitten opgesloten. In werkelijkheid kunnen jullie in geval van nood de escape room op ieder gewenst moment verlaten door gebruik te maken van de noodstop die zich in iedere ruimte bevindt. Bovendien is er te allen tijde toezicht van buitenaf door middel van camera's en microfoons die in de escape room hangen. Al onze escape rooms voldoen volledig aan de wettelijk gestelde eisen op het gebied van veiligheid.

Wat voor kleding je draagt tijdens The Dentist maakt niet zo veel uit. Je zult (in principe) niet vies worden, of enorme inspanning moeten verrichten. Wel kan het zijn dat je een stukje moet kruipen of klimmen, dus een driedelig pak zouden we niet aanraden. Draag gewoon iets waar je je  prettig in voelt en waar je goed in kunt bewegen.

Nee, voordat je de escape room betreedt zullen wij je vragen om al je bezittingen, dus je mobiele telefoon, maar ook je portemonnee, sleutels en overige bezittingen op te bergen in een kluisje. Dit is nodig om je spelervaring en die van je medespelers niet te bederven. Alles wat je nodig hebt om te ontsnappen aan The Dentist vind je in de escape room. Uiteraard ontvang je je bezittingen na afloop van The Dentist weer terug.

Combineer deze DarkPark experience in Delft met:

Escape Room - Delft - The Freakshow

ESCAPE GAME

Urban Axe Throwing

AXE-PERIENCE

0
0
color
https://www.darkpark.com/wp-content/themes/quercus/
https://www.darkpark.com/
#c1c1c1
style1
paged
Loading posts...
/home/darkpa1q/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
off
off