Escape Room Delft - The Dentist
Escape Room Delft - The Dentist

THE DOCTOR WILL SEE YOU NOW

Je bevindt je in de wachtkamer van de tandarts. Aan de muur hangt een schilderij van een verdrietig jongetje, in de hoek staat een oude lamp die een grimmig licht werpt op het deftige behang en op een tafeltje staat een radio waar klassieke muziek uit komt. Achter de deur klinkt gestommel, dan een snerpende tandartsboor en niet snel daarna ijselijk gegil. De muziek uit de radio lijkt steeds harder te gaan in een wanhopige poging om het gekrijs te overstijgen, maar tevergeefs. Het zweet staat in je handen, ben jij de volgende? Plotseling gaat de deur open…

In de escape room van DarkPark in Delft genaamd The Dentist word je opgesloten in, je raadt het al… de huiveringwekkende werkruimte van een moordlustige tandarts.

Speur door de patiëntendossiers, onderzoek de tandartsstoel, ga op zoek naar tandarts instrumenten om lastige puzzels op te lossen, maar vooral, zorg dat je op tijd uit de kamer ontsnapt, want anders…

Terwijl jullie proberen te ontsnappen ontrafelt zich een gruwelijk verhaal. Wie is deze man die zich The Dentist noemt? Wat is er gebeurd in deze praktijkruimte? Waarom zitten er leren riemen op de tandartsstoel en wat zit er toch verborgen in die vrieskist?

Één ding is zeker, na een bezoek aan The Dentist zul je voor je eigen tandarts een stuk minder bang zijn… of juist nog meer!

Moeilijkheidsgraad 65%
Ontsnappingspercentage 72%
Fear Factor 54%
Fysieke inspanning 26%
Locatie: Delft
Team grootte: 2 tot 6 spelers ℹ️
Tijdsduur: 1 uur
Leeftijdsadvies: 16+ ℹ️
Beschikbare talen : Nederlands & Engels
Prijs: Vanaf 103,- per team ℹ️

Reserveer een escape game in Delft:

Annuleer GRATIS tot 48 uur van tevoren!

Veel gestelde vragen:

Is The Dentist eng?
Nou en of, maar daar hoopte je stiekem ook op toch? Al hangt het natuurlijk wel af van je eigen persoonlijkheid hoe eng je The Dentist daadwerkelijk vindt. Alle DarkPark escape rooms zijn veel meer dan alleen een kamer met puzzels. Er wordt een ambiance gecreëerd die voor sommige mensen als zeer eng ervaren kan worden. Hoewel er nooit sprake is van echt gevaar kan het zijn dat je tijdens The Dentist schrikt of je gespannen voelt door de sfeer die gecreëerd wordt. In het geval van een paniekaanval, of ondraaglijke angst kun je de noodstop indrukken en zodoende de escape room zelf voortijdig beëindigen.
Is The Dentist geschikt voor mensen met een handicap?
Tijdens The Dentist zul je een klein stukje moeten klimmen en een stukje moeten kruipen, deze escape room is daarom helaas niet geschikt voor mensen in een rolstoel. Ben je slecht ter been of loop je met krukken, maar kun je je nog redelijk bewegen, dan is het in theorie mogelijk om te ontsnappen aan The Dentist. Mensen met verminderd zicht of beperkt gehoor kunnen gewoon deelnemen aan The Dentist zolang er ook minimaal 1 deelnemer aanwezig is die beschikt over volledig zicht en gehoor. Wel is het van belang om je te realiseren dat er gebruik wordt gemaakt van zeer harde geluiden en griezelige beelden. Dit kan wellicht erg overdonderend zijn voor mensen met visuele, auditieve of mentale beperkingen.
Kan ik naar het toilet tijdens de escape room?
Tijdens The Dentist kun je niet naar het toilet. Wij raden dan ook aan om vlak voordat je de escape room in gaat nog even gebruik te maken van het toilet.
Hoe staat het met de veiligheid?
Tijdens The Dentist wordt de illusie gecreëerd dat jullie zitten opgesloten. In werkelijkheid kunnen jullie in geval van nood de escape room op ieder gewenst moment verlaten door gebruik te maken van de noodstop die zich in iedere ruimte bevindt. Bovendien is er te allen tijde toezicht van buitenaf door middel van camera’s en microfoons die in de escape room hangen. Al onze escape rooms voldoen volledig aan de wettelijk gestelde eisen op het gebied van veiligheid.
Wat voor kleding kan ik het beste aantrekken?
Wat voor kleding je draagt tijdens The Dentist maakt niet zo veel uit. Je zult (in principe) niet vies worden, of enorme inspanning moeten verrichten. Wel kan het zijn dat je een stukje moet kruipen of klimmen, dus een driedelig pak zouden we niet aanraden. Draag gewoon iets waar je je  prettig in voelt en waar je goed in kunt bewegen.
Mag ik mijn mobiele telefoon meenemen in de escape room?
Nee, voordat je de escape room betreedt zullen wij je vragen om al je bezittingen, dus je mobiele telefoon, maar ook je portemonnee, sleutels en overige bezittingen op te bergen in een kluisje. Dit is nodig om je spelervaring en die van je medespelers niet te bederven. Alles wat je nodig hebt om te ontsnappen aan The Dentist vind je in de escape room. Uiteraard ontvang je je bezittingen na afloop van The Dentist weer terug.
Escape Room Delft - Rise of the PhoenixEscape Room Delft - Rise of the Phoenix
DarkPark - Escape Room Delft - FreakshowDarkPark - Escape Room Delft - Freakshow
Escape Room Zoetermeer - Honeymoon HotelEscape Room Zoetermeer - Honeymoon Hotel
DarkPark - Escape Room Zoetermeer - The OrphanageDarkPark - Escape Room Zoetermeer - The Orphanage
DarkPark - Escape Room Rotterdam - Stay in the DarkDarkPark - Escape Room Rotterdam - Stay in the Dark
DarkPark - Escape Room Zoetermeer - The EndDarkPark - Escape Room Zoetermeer - The End