fbpx

Cadeaubon

De DarkPark Cadeaubon!

Ben je op zoek naar een uniek cadeau, dan is de DarkPark cadeaubon precies wat je zoekt.

Degene die de bon ontvangt kan zelf kiezen wanneer hij of zij langs wil komen bij DarkPark en met hoeveel personen. Het bedrag op de cadeaubon wordt automatisch afgetrokken van het totaalbedrag bij de reservering op de website.

Wil je dit unieke geschenk aanschaffen? Kies dan hieronder de locatie en het bedrag dat je cadeau wilt doen. Nadat de betaling is voldaan ontvang je de cadeaubon direct in je mailbox zodat je hem zelf uit kunt printen.

Cadeaubon Escape Room

De cadeaubon voor indoor bijlwerpen bestel je eenvoudig via onze officiële website van Urban Axe Throwing.

Cadeaubon voorwaarden DarkPark

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle DarkPark Cadeaubonnen. Dit geldt voor zowel de digitale als de fysieke uitgegeven cadeaubonnen (hierna gezamenlijk: “cadeaubon(nen)”). 
 2. Iedere cadeaubon is voorzien van een unieke code en wordt slechts één keer verstrek. In geval van diefstal of verlies vindt er geen vergoeding plaats. 
 3. Om de cadeaubon te gebruiken dien je de door jou gekozen escape room(s) te selecteren en tijdens het betaalproces de unieke code exact in te vullen in het daarvoor bestemde vakje. 
 4. Een cadeaubon wordt aangeschaft voor een specifieke locatie, Delft of Zoetermeer. Deze escape rooms en locatie, staan op de bon aangegeven. Een bon van Delft kan alleen voor de escape rooms in Delft ingewisseld worden en een bon voor Zoetermeer kan alleen voor de escape rooms in Zoetermeer ingewisseld worden.
 5. De cadeaubonnen zijn gedurende drie jaar geldig vanaf de datum van uitgifte. Deze datum staat, indien digitaal aangeschaft, in de mail en als de cadeaubon fysiek is aangeschaft staat deze er duidelijk op genoteerd.
 6. De cadeaubonnen zijn uitsluitend inwisselbaar via het reserveren van één of meerdere escape rooms via de website www.DarkPark.com
 7. Cadeaubonnen kunnen niet voor reeds gemaakt reserveringen gebruikt worden.
 8. Cadeaubonnen of restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor geld. 
 9. De restwaarde van de cadeaubon kan worden gebruikt voor een volgende bestelling gedurende de geldigheidsduur van de cadeaubon (info over de geldigheidsduur zie voorwaarde 5).
 10. Indien het totaalbedrag van de reservering hoger is dan de waarde van de cadeaubon, dient het verschil betaald te worden.
 11. Op bestellingen met een cadeaukaart geldt het algemene annuleringsbeleid van DarkPark. Dit beleid kunt u hier vinden.
 12. Het is niet toegestaan cadeaubonnen of de werking ervan te wijzigen, dupliceren, vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten. 
 13. Deze voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij raden aan om de cadeaubon voorwaarden telkens voor het gebruik van een cadeaubon te raadplegen. 
 14. Zijn er nog vragen of opmerkingen over het gebruik van de cadeaubon of problemen bij het inwisselen, laat ons dit weten via info@darkpark.com. DarkPark zal uw e-mail zo spoedig mogelijk beantwoorden. 

Cadeaubon voorwaarden Urban Axe Throwing

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle Urban Axe Throwing Cadeaubonnen. Dit geldt voor zowel de digitale als de fysieke uitgegeven cadeaubonnen (hierna gezamenlijk: “cadeaubon(nen)”). 
 2. Iedere cadeaubon is voorzien van een unieke code en wordt slechts één keer verstrek. In geval van diefstal of verlies vindt er geen vergoeding plaats. 
 3. Om de cadeaubon te gebruiken dien je de door jou gekozen bijlwerp baan te selecteren en tijdens het betaalproces de unieke code exact in te vullen in het daarvoor bestemde vakje. 
 4. De cadeaubonnen zijn gedurende drie jaar geldig vanaf de datum van uitgifte. Deze datum staat, indien digitaal aangeschaft, in de mail en als de cadeaubon fysiek is aangeschaft staat deze er duidelijk op genoteerd.
 5. De cadeaubonnen zijn uitsluitend inwisselbaar via het reserveren van één of meerdere bijlwerp banen via de website www.urbanaxethrowing.nl 
 6. Cadeaubonnen kunnen niet voor reeds gemaakt reserveringen gebruikt worden.
 7. De restwaarde van de cadeaubon kan worden gebruikt voor een volgende bestelling gedurende de geldigheidsduur van de cadeaubon (info over de geldigheidsduur zie voorwaarde 4).
 8. Cadeaubonnen of restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor geld. 
 9. Indien het totaalbedrag van de reservering hoger is dan de waarde van de cadeaubon, dient het verschil betaald te worden.
 10. Op bestellingen met een cadeaukaart geldt het algemene annuleringsbeleid van Urban Axe Throwing. Dit beleid kunt u hier vinden.
 11. Het is niet toegestaan cadeaubonnen of de werking ervan te wijzigen, dupliceren, vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten. 
 12. Deze voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij raden aan om de cadeaubon voorwaarden telkens voor het gebruik van een cadeaubon te raadplegen. 
 13. Zijn er nog vragen of opmerkingen over het gebruik van de cadeaubon of problemen bij het inwisselen, laat ons dit weten via info@urbanaxethrowing.nl. Urban Axe Throwing zal uw e-mail zo spoedig mogelijk beantwoorden. 

color
https://www.darkpark.com/wp-content/themes/quercus/
https://www.darkpark.com/
#c1c1c1
style1
paged
Loading posts...
/home/darkpa1q/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
off
off