fbpx

Contact

Wateringsevest 7C, 2611 AV Delft

delft@darkpark.com

06 20 524 550 (Maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 14.00 uur)

Te laat voor je reservering of kun je het niet vinden? Bel: 015 - 750 35 46

Informatie

  • Schuin tegenover DarkPark Delft bevindt zich escape room de Bagijnetoren. Hier moet u niet zijn. Escape room de Bagijnetoren is geen onderdeel van DarkPark.
  • De ingang van DarkPark Delft bevindt zich bovenaan een metalen buitentrap.
  • Hoewel ons adres officieel Wateringsevest is, bevindt het pand van DarkPark Delft zich aan het Kampveld, de zijstraat tussen de molen en de Kluswijs bouwmarkt. Sta je met je gezicht naar de Kluswijs bouwmarkt, dan is het Kampveld de straat aan je rechterhand.

Parkeren

In de directe omgeving van DarkPark Delft is het mogelijk om betaald te parkeren. Kom je met de auto, dan raden we aan om te parkeren in de Prinsenhofgarage, gelegen aan de Kampveldweg 3 in Delft. De ingang van deze parkeergarage bevindt zich pal voor DarkPark Delft. Het uurtarief in deze parkeergarage is € 3,-. Mocht je je bezoek aan onze escape rooms willen combineren met een dagje shoppen in het centrum van Delft dan adviseren we je om een dagkaart aan te schaffen voor € 16,-. Vanaf de parkeergarage is het ongeveer 1 minuut lopen.

Openbaar vervoer

DarkPark Delft is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Centraal Station Delft is het iets minder dan 15 minuten lopen. Ook kun je vanaf het Centraal Station tram 1 nemen en uitstappen bij de Kluswijs bouwmarkt, halte Wateringsevest, dit is voor de deur van DarkPark.


Dorpsstraat 33A, 2712 AB Zoetermeer

zoetermeer@darkpark.com

06 20 524 550 (Maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 14.00 uur)

Te laat voor je reservering of kun je het niet vinden? Bel: 079 - 30 30 3 66

Informatie

  • De ingang van DarkPark Zoetermeer is een rode deur die zich achterin een steegje bevindt dat dwars op de Dorpsstraat staat, recht tegenover de Nicolaaskerk.

Parkeren

In de directe omgeving van DarkPark Zoetermeer is het mogelijk om betaald te parkeren. Ook is het mogelijk om de eerste drie uur gratis te parkeren in de parkeervakken die gemarkeerd zijn met een blauwe streep. Vergeet echter niet je blauwe parkeerkaart achter het raam te leggen om aan te geven hoe lang je er al staat. Het is niet mogelijk om met de auto de Dorpsstraat in te rijden, maar vlak naast de ingang van de Dorpsstraat is genoeg parkeergelegenheid. Het dichtstbijzijnde parkeerterrein bevindt zich op nog geen halve minuut lopen van DarkPark.

Openbaar vervoer

DarkPark Zoetermeer is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Per bus met lijn 71 of 72, uitstappen bij de halte Julianalaan, naast het Wilhelminapark; hiervandaan is het twee minuten lopen. Of met buslijn 173. Deze stopt op de Osylaan, ook twee minuten naar de Dorpsstraat. Lijn 3 van de Randstadrail brengt je naar de halte Dorp, vanaf daar is het een wandeling langs het Delftsewallenpad  (langs het water) van ongeveer vijf minuten.

Wateringsevest 7A, 2611 AV Delft

info@urbanaxethrowing.nl

In verband met extra veiligheidsmaatregelen om onze klantenservicemedewerkers te beschermen tegen het Coronavirus zijn we tijdelijk alleen per e-mail bereikbaar.

Reserveren op de dag zelf of te laat voor je reservering? Bel: 015 - 364 26 20

Informatie

  • De ingang van Urban Axe Throwing Delft bevindt zich onder een metalen buitentrap.
  • Hoewel ons adres officieel Wateringsevest is, bevindt het pand van Urban Axe Throwing Delft zich aan het Kampveld, de zijstraat tussen de molen en de Kluswijs bouwmarkt. Sta je met je gezicht naar de Kluswijs bouwmarkt, dan is het Kampveld de straat aan je rechterhand.

Parkeren

In de directe omgeving van Urban Axe Throwing is het mogelijk om betaald te parkeren. Kom je met de auto, dan raden we aan om te parkeren in de Prinsenhofgarage, gelegen aan de Kampveldweg 3 in Delft. De ingang van deze parkeergarage bevindt zich pal voor Urban Axe Throwing Delft. Het uurtarief in deze parkeergarage is € 3,-. Mocht je je bezoek aan onze Urban Axe Throwing willen combineren met een dagje shoppen in het centrum van Delft dan adviseren we je om een dagkaart aan te schaffen voor € 16,-. Vanaf de parkeergarage is het ongeveer 1 minuut lopen.

Openbaar vervoer

Urban Axe Throwing Delft is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Centraal Station Delft is het iets minder dan 15 minuten lopen. Ook kun je vanaf het Centraal Station tram 1 nemen en uitstappen bij de Kluswijs bouwmarkt, halte Wateringsevest, dit is voor de deur van Urban Axe Throwing.

0
0
color
https://www.darkpark.com/wp-content/themes/quercus/
https://www.darkpark.com/
#c1c1c1
style1
paged
Loading posts...
/home/darkpa1q/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off
off