Klantenservice

085 400 2442
hello@darkpark.com

DarkPark Delft

Wateringsevest 7C
2611 AV Delft
Belangrijke informatie
  • Schuin tegenover DarkPark Delft bevindt zich escape room de Bagijnetoren. Hier moet je niet zijn. Escape room de Bagijnetoren is geen onderdeel van DarkPark.
  • De ingang van DarkPark Delft bevindt zich bovenaan een metalen buitentrap.
  • Hoewel ons adres officieel Wateringsevest is, bevindt het pand van DarkPark Delft zich aan het Kampveld.
Parkeren
In de directe omgeving van DarkPark Delft is het mogelijk om betaald te parkeren. Kom je met de auto, dan raden we aan om te parkeren in de Prinsenhofgarage, gelegen aan de Kampveldweg 3 in Delft. De ingang van deze parkeergarage bevindt zich pal voor DarkPark Delft. Het uurtarief in deze parkeergarage is € 3,-. Mocht je je bezoek aan onze escape rooms willen combineren met een dagje shoppen in het centrum van Delft dan adviseren we je om een dagkaart aan te schaffen voor € 16,-. Vanaf de parkeergarage is het ongeveer 1 minuut lopen.
Openbaar vervoer
DarkPark Delft is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Centraal Station Delft is het iets minder dan 15 minuten lopen. Ook kun je vanaf het Centraal Station tram 1 nemen en uitstappen bij halte Wateringsevest, dit is voor de deur van DarkPark.

DarkPark Zoetermeer

Dorpsstraat 33A
2712 AB Zoetermeer
Belangrijke informatie
De ingang van DarkPark Zoetermeer is een rode deur die zich achterin een steegje bevindt dat dwars op de Dorpsstraat staat, recht tegenover de Nicolaaskerk.
Parkeren
In de directe omgeving van DarkPark Zoetermeer is het mogelijk om betaald te parkeren. Ook is het mogelijk om de eerste drie uur gratis te parkeren in de parkeervakken die gemarkeerd zijn met een blauwe streep. Vergeet echter niet je blauwe parkeerkaart achter het raam te leggen om aan te geven hoe lang je er al staat. Het is niet mogelijk om met de auto de Dorpsstraat in te rijden, maar vlak naast de ingang van de Dorpsstraat is genoeg parkeergelegenheid. Het dichtstbijzijnde parkeerterrein bevindt zich op nog geen halve minuut lopen van DarkPark.
Openbaar vervoer
DarkPark Zoetermeer is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Per bus met lijn 71 of 72, uitstappen bij de halte Julianalaan, naast het Wilhelminapark; hiervandaan is het twee minuten lopen. Of met buslijn 173. Deze stopt op de Osylaan, ook twee minuten naar de Dorpsstraat. Lijn 3 van de Randstadrail brengt je naar de halte Dorp, vanaf daar is het een wandeling langs het Delftsewallenpad  (langs het water) van ongeveer vijf minuten.

DarkPark Vlaardingen

Olivier van Noortlaan
3133 AR Vlaardingen
Belangrijke informatie
Aan het einde van de Olivier van Noortlaan buigt de weg naar links. Hier bevindt zich een parkeerveldje waar je gratis kunt parkeren. Op dit veldje worden jullie opgehaald op jullie starttijd. De experience begint dan meteen. Na de ontvangst is er nog gelegenheid om naar het toilet te gaan.

Parkeren
Parkeren kan gratis op de Olivier van Noortlaan, maar op het gedeelte met de blauwe streep geldt een limiet van 2 uur. We adviseren je om te parkeren op het parkeerveld in de knik van de Olivier van Noortlaan.
Openbaar vervoer
DarkPark Vlaardingen is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Op loopafstand bevindt zich metrostation Vlaardingen Centrum. Vanaf hier is het nog ongeveer 5 minuutjes lopen naar DarkPark Vlaardingen.

DarkPark Games

Hier worden onze Home Adventures geproduceerd
Vlielandseweg 24A
2641 KC Pijnacker
(uitsluitend te bezoeken op afspraak)
Belangrijke informatie
  • Het is mogelijk om bestellingen af te halen op onze locatie in Pijnacker, maar wel alleen op afspraak.
  • De ingang van DarkPark Games bevindt zich aan de rechter zijde van het gebouw bij twee grote laad- en losdeuren.
Parkeren
Parkeren kan gratis voor de deur in de daarvoor bestemde parkeervakken.