Escape Room Zoetermeer - The End
Escape Room Zoetermeer - The End

COME FIND THE ANSWER TO IT ALL

“Uw bestelling ligt klaar”, zegt een krakerige stem door de telefoon vlak voordat er wordt opgehangen. Niet veel later sta je met knikkende knieen voor de deur van een oude grafkistenwinkel. De deur piept als je hem opent en een enorme grafkist staart je aan vanuit het midden van de winkel. Waar ben je aan begonnen en waar leidt dit avontuur je naartoe?

Vergeet alles wat je weet van escape rooms. In de grensverleggende DarkPark experience The End in Zoetermeer is niets wat je denkt dat het is.

The End is een combinatie van escape room en immersive theater waarbij de nadruk ligt op de beleving. Wereldwijd wordt The End door experts gezien als een van de beste escape rooms ooit gebouwd. Niet voor niets is deze Adventure Quest de meest bekroonde escape room van Nederland!

In samenwerking met specialisten van over de hele wereld waaronder de makers van de hitserie WestWorld heeft het team van DarkPark een experience gecreëerd die zijn weerga niet kent. Dit avontuur heeft een plot. En daar maak jij niet alleen deel van uit; je zult het einde nooit zien aankomen.

Nieuwe effecten, een uniek 3D sound design en een speciaal gecomponeerde movie score zorgen voor een unieke beleving.

Intenser dan ooit tevoren. Betreed de door DarkPark geheel nieuw gecreëerde wereld van The End.

En zie daar dan maar eens aan te ontsnappen…

Moeilijkheidsgraad 67%
Ontsnappingspercentage 95%
Fear Factor 82%
Fysieke inspanning 54%
Locatie: Zoetermeer
Team grootte: 2 tot 6 spelers ℹ️
Tijdsduur: 1 uur
Leeftijdsadvies: 18+ ℹ️
Beschikbare talen : Nederlands & Engels
Prijs: Vanaf 135,- per team ℹ️
Escape Room Zoetermeer - The End

Reserveer een escape game in Zoetermeer:

Annuleer GRATIS tot 48 uur van tevoren!

Veel gestelde vragen:

Klopt het dat er een acteur in deze kamer zit?
Weet je zeker dat je het wilt weten? Goed dan, er zit inderdaad een acteur in The End, maar neem van ons aan, je gaat het geweldig vinden! We werken niet met 16 jarige uitzendkrachten in een kostuum van de feestwinkel die uit een donker hoekje komen springen als je het niet verwacht, maar met getrainde acteurs die precies aanvoelen wat er nodig is om de spanning op te bouwen op een leuke manier. Al onze bezoekers geven aan dat ze de acteur een enorme meerwaarde vinden die een extra laag geeft aan de experience en niet zoals ze van tevoren dachten er alleen maar op uit is om ze te laten schrikken. Uiteraard kunnen we niet beloven dat je niet een paar keer gaat schrikken, maar als je niet van leuke spanning houdt kun je beter een cursus breien boeken 😉
Is The End eng?
Reken maar! Stiekem is dat ook waar je op hoopte toch?

Wel is het zo dat we er bij DarkPark niet van houden om mensen tot het uiterste te drijven. We creëren geen horror experiences, maar bouwen op een leuk-enge manier de spanning op zodat iedereen een geweldige tijd heeft. Ook wij hebben er niks aan als je met grijze haren de experience uit komt, we genieten juist zo van de enorme glimlach die onze bezoekers op hun gezicht hebben als ze bij ons het pand verlaten!

Al onze experiences zijn voorzien van een noodknop, dus als je het toch te spannend vindt kun je altijd zelf het spel stoppen.

Is The End geschikt voor mensen met een handicap?
Tijdens The End zul je een stukje moeten kruipen, deze escape room is daarom helaas niet geschikt voor mensen in een rolstoel. Ben je slecht ter been of loop je met krukken, maar kun je je nog redelijk bewegen, dan is het in theorie mogelijk om te ontsnappen aan The End. Mensen met verminderd zicht of beperkt gehoor kunnen gewoon deelnemen aan The End zolang er ook minimaal 1 deelnemer aanwezig is die beschikt over volledig zicht en gehoor. Wel is het van belang om je te realiseren dat er gebruik wordt gemaakt van zeer harde geluiden en griezelige beelden. Dit kan wellicht erg overdonderend zijn voor mensen met visuele, auditieve of mentale beperkingen.
Wat als ik naar de WC moet?
Tijdens The End kun je niet naar het toilet. Wij raden dan ook aan om vlak voordat je de escape room in gaat nog even gebruik te maken van het toilet.
Kun je The End spelen als je claustrofobisch bent?
Als je écht claustrofobisch bent kun je beter ver uit de buurt blijven van alles wat met hokjes te maken heeft; liften, telefooncellen, schoenendozen en tot op zekere hoogte escape rooms. Onze ervaring is echter dat vrijwel iedereen die van tevoren aangeeft dat ie claustrofobisch is dat onmiddellijk vergeten is zodra het spel is begonnen. Je wordt direct meegenomen in de beleving en vergeet je angsten. Dat gezegd hebbende moeten we toegeven dat er in The End wel momenten zijn die wellicht vrij heftig kunnen zijn voor mensen die echt claustrofobisch zijn. We hebben tot nu toe nog niemand gehad die het niet leuk vond, maar je bent gewaarschuwd 😉

Twijfel je of je het aandurft? Kom dan maar gewoon The End beleven, we zijn ervan overtuigd dat je het fantastisch gaat vinden!

Hoe staat het met de veiligheid?
Tijdens The End wordt de illusie gecreëerd dat jullie zitten opgesloten. In werkelijkheid kunnen jullie in geval van nood de escape room op ieder gewenst moment verlaten door gebruik te maken van de noodstop die zich in iedere ruimte bevindt. Bovendien is er te allen tijde toezicht van buitenaf door middel van camera’s en microfoons die in de escape room hangen. Al onze escape rooms voldoen volledig aan de wettelijk gestelde eisen op het gebied van veiligheid.
Wat voor kleding kan ik het beste aantrekken?
Wat voor kleding je draagt tijdens The End maakt niet zo veel uit. Je zult (in principe) niet vies worden, of enorme inspanning moeten verrichten. Wel kan het zijn dat je een stukje moet kruipen of klimmen, dus een driedelig pak zouden we niet aanraden. Draag gewoon iets waar je je  prettig in voelt en waar je goed in kunt bewegen.
Mag ik mijn mobiele telefoon meenemen in de escape room?
Nee, voordat je de escape room betreedt zullen wij je vragen om al je bezittingen, dus je mobiele telefoon, maar ook je portemonnee, sleutels en overige bezittingen op te bergen in een kluisje. Dit is nodig om je spelervaring en die van je medespelers niet te bederven. Alles wat je nodig hebt om te ontsnappen aan The End vind je in de escape room. Uiteraard ontvang je je bezittingen na afloop van The End weer terug.
Escape Room Delft - Rise of the PhoenixEscape Room Delft - Rise of the Phoenix
Escape Room Zoetermeer - Honeymoon HotelEscape Room Zoetermeer - Honeymoon Hotel
DarkPark - Escape Room Delft - The DentistDarkPark - Escape Room Delft - The Dentist
DarkPark - Escape Room Delft - FreakshowDarkPark - Escape Room Delft - Freakshow
DarkPark - Escape Room Zoetermeer - The OrphanageDarkPark - Escape Room Zoetermeer - The Orphanage
DarkPark - Escape Room Rotterdam - Stay in the DarkDarkPark - Escape Room Rotterdam - Stay in the Dark