fbpx
Escape Room - Delft - The Freakshow

JOIN THE FREAKSHOW!

2 tot 6 deelnemers

Tijdsduur: maximaal 1 uur

Beschikbaar in het Nederlands en Engels

Ma t/m do: €145,- per uur

Vr t/m zo: €155,- per uur


Voorzichtig tast je in het duister op zoek naar aanwijzingen. Dat je bent opgesloten is duidelijk, maar waar en door wie? Naast je hoor je iets sissen, is dat een slang? Je handen voelen iets roestigs, lang dun metaal. Tralies? Is dat een leeuw die je hoort grommen? Je voet blijft hangen achter een stuk ketting. Er blijkt een haak aan te zitten. Op de tast probeer je door de tralies heen te hengelen, maar naar wat? Plotseling klinkt de stem van een klein meisje. ‘Niet bang zijn’, zegt ze. ‘Ik zal je helpen ontsnappen, maar we moeten snel zijn, want de voorstelling duurt maar een uur en dan… komen ze terug… de freaks’.

The Freakshow is een huiveringwekkend, maar magisch avontuur waarin je wordt meegenomen naar het oude circus van de vorige eeuw. Ontsnap uit de circustent waar de freaks je hebben opgesloten en verken het circusterrein. Breng de oude kermisspellen tot leven, trotseer het bassin van de zeemeermin en ontdek wie er woonde in die oude woonwagen.

Bij The Freakshow wordt geen gebruik gemaakt van cijfersloten en dus ook niet van codes. Dit keer zullen jullie écht ‘outside the box’ moeten denken om de raadsels die de ontvoerde kinderen voor jullie hebben achtergelaten te ontrafelen. Uiteraard is The Freakshow ook weer voorzien van spectaculaire lichteffecten, unieke special effects en een betoverende soundtrack.

Kortom, tijdens The Freakshow ben je gegarandeerd van een magisch avontuur dat je nooit meer zult vergeten… als je het na kunt vertellen tenminste!

Escape Game

Locatie: Delft
Kijkwijzer
Geschikt voor:

Bedrijfsuitjes

Vrijgezellenfeestjes

Vriendenuitjes

Familieuitjes

Escape Room - Delft - The Freakshow
"Een briljante kruising tussen een spannende film en een ingenieus computerspel. Als ik iéts als uitje kan aanraden, dan is dit het wel."
DarkPark escape rooms

Johan de Goede

"Ik moet er echt nog even van bijkomen hoor. Wat heb ik net nou precies allemaal meegemaakt?"
DarkPark escape rooms

Maaike van Beers

"Het is een waar avontuur, je maakt in die 60 minuten een ongelofelijke reis langs alle circusbewoners en je waant je volledig in een andere wereld. Echt heel knap gedaan!"
DarkPark escape rooms

Jasper Koelwing

Veel gestelde vragen

Nou en of, maar daar hoopte je stiekem ook op toch? Al hangt het natuurlijk wel af van je eigen persoonlijkheid hoe eng je The Freakshow daadwerkelijk vindt. Alle DarkPark escape rooms zijn veel meer dan alleen een kamer met puzzels. Er wordt een ambiance gecreëerd die voor sommige mensen als zeer eng ervaren kan worden. Hoewel er nooit sprake is van echt gevaar kan het zijn dat je tijdens The Freakshow schrikt of je gespannen voelt door de sfeer die gecreëerd wordt. In het geval van een paniekaanval, of ondraaglijke angst kun je de noodstop indrukken en zodoende de escape room zelf voortijdig beëindigen.

Vanwege de vrij fysieke aard van The Freakshow is deze escape room helaas niet geschikt voor mensen in een rolstoel of met krukken. Mensen met verminderd zicht of beperkt gehoor kunnen wel deelnemen aan The Freakshow zolang er ook minimaal 1 deelnemer aanwezig is die beschikt over volledig zicht en gehoor. Wel is het van belang om je te realiseren dat er gebruik wordt gemaakt van zeer harde geluiden en griezelige beelden. Dit kan wellicht erg overdonderend zijn voor mensen met visuele, auditieve of mentale beperkingen.

Tijdens The Freakshow kun je niet naar het toilet. Wij raden dan ook aan om vlak voordat je de escape room in gaat nog even gebruik te maken van het toilet.

Tijdens The Freakshow wordt de illusie gecreëerd dat jullie zitten opgesloten. In werkelijkheid kunnen jullie in geval van nood de escape room op ieder gewenst moment verlaten door gebruik te maken van de noodstop die zich in iedere ruimte bevindt. Bovendien is er te allen tijde toezicht van buitenaf door middel van camera's en microfoons die in de escape room hangen. Al onze escape rooms voldoen volledig aan de wettelijk gestelde eisen op het gebied van veiligheid.

The Freakshow is een redelijk fysieke escape room. We raden je dus aan om kleding te dragen waar je je prettig in voelt en goed in kunt bewegen. Hoge hakken, korte rokjes en hele strakke maatpakken zijn niet het meest geschikt om aan te trekken tijdens deze DarkPark experience. Je krijgt wel bonuspunten als je komt in een clownspak ;-)

Nee, voordat je de escape room betreedt zullen wij je vragen om al je bezittingen, dus je mobiele telefoon, maar ook je portemonnee, sleutels en overige bezittingen op te bergen in een kluisje. Dit is nodig om je spelervaring en die van je medespelers niet te bederven. Alles wat je nodig hebt om te ontsnappen uit The Freakshow vind je in de escape room. Uiteraard ontvang je je bezittingen na afloop van The Freakshow weer terug.

Combineer deze DarkPark experience in Delft met:

Escape Room - Delft - The Dentist

ESCAPE ROOM

Urban Axe Throwing

AXE-PERIENCE

0
0
color
https://www.darkpark.com/wp-content/themes/quercus/
https://www.darkpark.com/
#c1c1c1
style1
paged
Loading posts...
/home/darkpa1q/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
off
off