Escape Room Delft - Freakshow
Escape Room Delft - Freakshow

JOIN THE FREAKSHOW!

Voorzichtig tast je in het duister op zoek naar aanwijzingen. Dat je bent opgesloten is duidelijk, maar waar en door wie? Naast je hoor je iets sissen, is dat een slang? Je handen voelen iets roestigs, lang dun metaal. Tralies? Is dat een leeuw die je hoort grommen? Je voet blijft hangen achter een stuk ketting. Er blijkt een haak aan te zitten. Op de tast probeer je door de tralies heen te hengelen, maar naar wat? Plotseling klinkt de stem van een klein meisje. ‘Niet bang zijn’, zegt ze. ‘Ik zal je helpen ontsnappen, maar we moeten snel zijn, want de voorstelling duurt maar een uur en dan… komen ze terug… de freaks’.

Freakshow is een huiveringwekkend, maar magisch avontuur waarin je wordt meegenomen naar het oude circus van de vorige eeuw. Ontsnap uit de circustent waar de freaks je hebben opgesloten en verken het circusterrein. Breng de oude kermisspellen tot leven, trotseer het bassin van de zeemeermin en ontdek wie er woonde in die oude woonwagen.

In Freakshow wordt geen gebruik gemaakt van cijfersloten en dus ook niet van codes. Dit keer zullen jullie écht ‘outside the box’ moeten denken om de raadsels die de ontvoerde kinderen voor jullie hebben achtergelaten te ontrafelen. Uiteraard is Freakshow ook weer voorzien van spectaculaire lichteffecten, unieke special effects en een betoverende soundtrack.

Kortom, tijdens Freakshow ben je gegarandeerd van een magisch avontuur dat je nooit meer zult vergeten… als je het na kunt vertellen tenminste!

Moeilijkheidsgraad 53%
Ontsnappingspercentage 87%
Fear Factor 51%
Fysieke inspanning 64%
Locatie: Delft
Team grootte: 2 tot 6 spelers ℹ️
Tijdsduur: 1 uur
Leeftijdsadvies: 16+ ℹ️
Beschikbare talen : Nederlands & Engels
Prijs: Vanaf 127,- per team ℹ️

Reserveer een escape game in Delft:

Annuleer GRATIS tot 48 uur van tevoren!

Veel gestelde vragen:

Is Freakshow eng?
Nou en of, maar daar hoopte je stiekem ook op toch? Al hangt het natuurlijk wel af van je eigen persoonlijkheid hoe eng je Freakshow daadwerkelijk vindt. Alle DarkPark escape rooms zijn veel meer dan alleen een kamer met puzzels. Er wordt een ambiance gecreëerd die voor sommige mensen als zeer spannend ervaren kan worden. Hoewel er nooit sprake is van echt gevaar kan het zijn dat je tijdens Freakshow schrikt of je gespannen voelt door de sfeer die gecreëerd wordt. In het geval van een paniekaanval, of ondraaglijke angst kun je de noodstop indrukken en zodoende de escape room zelf voortijdig beëindigen.
Is Freakshow geschikt voor mensen met een handicap?
Vanwege de vrij fysieke aard van Freakshow is deze escape room helaas niet geschikt voor mensen in een rolstoel of met krukken. Mensen met verminderd zicht of beperkt gehoor kunnen wel deelnemen aan Freakshow zolang er ook minimaal 1 deelnemer aanwezig is die beschikt over volledig zicht en gehoor. Wel is het van belang om je te realiseren dat er gebruik wordt gemaakt van zeer harde geluiden en griezelige beelden. Dit kan wellicht erg overdonderend zijn voor mensen met visuele, auditieve of mentale beperkingen.
Kan ik naar het toilet tijdens de escape room?
Tijdens Freakshow kun je niet naar het toilet. Wij raden dan ook aan om vlak voordat je de escape room in gaat nog even gebruik te maken van het toilet.
Hoe staat het met de veiligheid?
Tijdens Freakshow wordt de illusie gecreëerd dat jullie zitten opgesloten. In werkelijkheid kunnen jullie in geval van nood de escape room op ieder gewenst moment verlaten door gebruik te maken van de noodstop die zich in iedere ruimte bevindt. Bovendien is er te allen tijde toezicht van buitenaf door middel van camera’s en microfoons die in de escape room hangen. Al onze escape rooms voldoen volledig aan de wettelijk gestelde eisen op het gebied van veiligheid.
Wat voor kleding kan ik het beste aantrekken?
Freakshow is een redelijk fysieke escape room. We raden je dus aan om kleding te dragen waar je je prettig in voelt en goed in kunt bewegen. Hou er rekening mee dat de mogelijkheid bestaat dat je natte voeten haalt in deze escape room, laat je nieuwe schoenen dus maar thuis! Hoge hakken, korte rokjes en hele strakke maatpakken zijn ook niet het meest geschikt om aan te trekken tijdens deze DarkPark experience. Je krijgt wel bonuspunten als je komt in een clownspak 😉
Mag ik mijn mobiele telefoon meenemen in de escape room?
Nee, voordat je de escape room betreedt zullen wij je vragen om al je bezittingen, dus je mobiele telefoon, maar ook je portemonnee, sleutels en overige bezittingen op te bergen in een kluisje. Dit is nodig om je spelervaring en die van je medespelers niet te bederven. Alles wat je nodig hebt om te ontsnappen uit Freakshow vind je in de escape room. Uiteraard ontvang je je bezittingen na afloop van Freakshow weer terug.
Escape Room Delft - Rise of the PhoenixEscape Room Delft - Rise of the Phoenix
DarkPark - Escape Room Rotterdam - Stay in the DarkDarkPark - Escape Room Rotterdam - Stay in the Dark
DarkPark - Escape Room Delft - The DentistDarkPark - Escape Room Delft - The Dentist
DarkPark - Escape Room Zoetermeer - The EndDarkPark - Escape Room Zoetermeer - The End
Escape Room Zoetermeer - Honeymoon HotelEscape Room Zoetermeer - Honeymoon Hotel
DarkPark - Escape Room Zoetermeer - The OrphanageDarkPark - Escape Room Zoetermeer - The Orphanage