fbpx
Escape Room - Zoetermeer - The Honeymoon Hotel

TILL DEATH DO US PART

2 tot 6 deelnemers

Tijdsduur: maximaal 1 uur

Beschikbaar in het Nederlands en Engels

Ma t/m do: €145,- per uur

Vr t/m zo: €155,- per uur


Een groenig licht schijnt door de glas in lood ramen van de massief houten deuren die achter je in het slot vallen. Koortsachtig probeer je de deur weer open te krijgen, maar tevergeefs. Je laat je ogen schichtig de ruimte verkennen. Een oude houten toonbank, een dof gouden bagagetrolley met koffers, een kapotte piano, een lift… Je bevindt je in de lobby van The Honeymoon Hotel. Achter een deur die schijnbaar naar de bruidssuite leidt klinkt gestommel, plotseling valt het licht uit…

Gloednieuw en bloedstollend, dat is het avontuur dat sinds 2017 te beleven is in Zoetermeer. The Honeymoon Hotel dankt haar naam aan de gruwelijke taferelen die zich in dit illustere gebouw hebben afgespeeld. Welke taferelen dat zijn? Dat moet je zelf maar komen ontdekken.

Als je goed luistert lijkt het soms wel alsof er contact met je gezocht wordt vanuit de geestenwereld, alsof er iemand is die je wil helpen, iets wil laten zien. Met iedere stap die je zet kom je dichter bij de onvermijdelijke ontknoping. Stukje bij beetje ontrafelt zich een bloedstollend verhaal, maar ben je bezig met een reddingsmissie, of ben jij degene die gered moet worden?

The Honeymoon Hotel is een escape room als geen andere, een beleving om nooit te vergeten, huiveringwekkend en magisch tegelijk. Niets is wat het lijkt, maar alles wat je doet brengt je dichter bij die gruwelijke waarheid. Durf jij het aan?

Escape Game

Locatie: Zoetermeer
Kijkwijzer
Geschikt voor:

Bedrijfsuitjes

Vrijgezellenfeestjes

Vriendenuitjes

Familieuitjes

Escape Room - Zoetermeer - The Honeymoon Hotel
"This was one of the very best games I’ve played, and I came out buzzing."
DarkPark escape rooms

Golden Key Award - The Logic Escapes Me

"The Honeymoon Hotel felt alive, haunted, and out to get you as it transformed from mundane to insane."
DarkPark escape rooms

Golden Lock Award - Room Escape Artist


"Ik sta helemaal te trillen op mijn benen. Wat was dit on-ge-lo-fe-lijk gaaf!"
DarkPark escape rooms

Holly Brood - RTL Concentrate

Veel gestelde vragen

Nou en of, maar daar hoopte je stiekem ook op toch? Al hangt het natuurlijk wel af van je eigen persoonlijkheid hoe eng je The Honeymoon Hotel daadwerkelijk vindt. Alle DarkPark escape rooms zijn veel meer dan alleen een kamer met puzzels. Er wordt een ambiance gecreëerd die voor sommige mensen als zeer eng ervaren kan worden. Hoewel er nooit sprake is van echt gevaar kan het zijn dat je tijdens The Honeymoon Hotel schrikt of je gespannen voelt door de sfeer die gecreëerd wordt. In het geval van een paniekaanval, of ondraaglijke angst kun je de noodstop indrukken en zodoende de escape room zelf voortijdig beëindigen.

Vanwege een aantal fysieke onderdelen in The Honeymoon Hotel is deze escape room helaas niet geschikt voor mensen in een rolstoel of met krukken. Mensen met verminderd zicht of beperkt gehoor kunnen wel deelnemen aan The Honeymoon Hotel zolang er ook minimaal 1 deelnemer aanwezig is die beschikt over volledig zicht en gehoor. Wel is het van belang om je te realiseren dat er gebruik wordt gemaakt van zeer harde geluiden en griezelige beelden. Dit kan wellicht erg overdonderend zijn voor mensen met visuele, auditieve of mentale beperkingen.

Tijdens The Honeymoon Hotel kun je niet naar het toilet. Wij raden dan ook aan om vlak voordat je de escape room in gaat nog even gebruik te maken van het toilet.

Tijdens The Honeymoon Hotel wordt de illusie gecreëerd dat jullie zitten opgesloten. In werkelijkheid kunnen jullie in geval van nood de escape room op ieder gewenst moment verlaten door gebruik te maken van de noodstop die zich in iedere ruimte bevindt. Bovendien is er te allen tijde toezicht van buitenaf door middel van camera's en microfoons die in de escape room hangen. Al onze escape rooms voldoen volledig aan de wettelijk gestelde eisen op het gebied van veiligheid.

Tijdens The Honeymoon Hotel zul je een stukje moeten kruipen. We raden je dus aan om kleding te dragen waar je je prettig in voelt en goed in kunt bewegen. Hoge hakken, korte rokjes en hele strakke maatpakken zijn niet het meest geschikt om aan te trekken tijdens deze DarkPark experience. Je krijgt wel bonuspunten als je komt in een bebloede bruidsjurk ;-)

Nee, voordat je de escape room betreedt zullen wij je vragen om al je bezittingen, dus je mobiele telefoon, maar ook je portemonnee, sleutels en overige bezittingen op te bergen in een kluisje. Dit is nodig om je spelervaring en die van je medespelers niet te bederven. Alles wat je nodig hebt om te ontsnappen uit The Honeymoon Hotel vind je in de escape room. Uiteraard ontvang je je bezittingen na afloop van The Honeymoon Hotel weer terug.

Combineer deze DarkPark experience in Zoetermeer met:

Escape Room - Zoetermeer - The Orphanage

ESCAPE GAME

Escape Room - Zoetermeer - The End

ADVENTURE QUEST

0
0
color
https://www.darkpark.com/wp-content/themes/quercus/
https://www.darkpark.com/
#c1c1c1
style1
paged
Loading posts...
/home/darkpa1q/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
off
off