Escape Room Zoetermeer - Honeymoon Hotel
Escape Room Zoetermeer - Honeymoon Hotel

Haunting • Murder Mystery • Supernatural

Stap binnen in het Honeymoon Hotel, een mysterieuze plek waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. De lobby, sfeervol verlicht door een stijlvolle kroonluchter, ademt de nostalgie van de roerige jaren 20. De klanken van een vergeten piano vullen de leegte, terwijl de muren verhalen fluisteren van lang vervlogen tijden.

In een hoek staat een verlaten bagagetrolley, de koffers wachtend op eigenaren die nooit terugkeerden. De gasten en het personeel zijn spoorloos, maar uit een aangrenzende kamer klinkt onmiskenbaar gestommel…

Als je goed luistert, lijkt het soms alsof er contact met je gezocht wordt vanuit de geestenwereld. Is er iemand die je wil helpen, iets wil laten zien? Met iedere stap die je zet, kom je dichter bij de onvermijdelijke ontknoping. Stukje bij beetje ontrafelt zich een bloedstollend verhaal. Ben je bezig met een reddingsmissie, of ben jij degene die gered moet worden?

Elk detail in dit vervallen gebouw vertelt een stuk van de raadselachtige geschiedenis van het eens zo legendarische Honeymoon Hotel. Kamers waar ooit passievol de prille liefde werd bedreven, echoën nu fluisteringen van verdriet. Is jouw aanwezigheid hier eigenlijk wel gewenst?

De DarkPark escape room Honeymoon Hotel is een ervaring als geen ander: een avontuur dat je meevoert naar een vergeten tijd, een duik in het onbekende. Het is een uitdaging die je confronteert met de schaduwen van het verleden. Durf jij de geheimen van dit hotel te ontrafelen?

Moeilijkheidsgraad 76%
Ontsnappingspercentage 65%
Fear Factor 67%
Fysieke inspanning 43%
Locatie: Zoetermeer
Team grootte: 2 tot 6 spelers ℹ️
Tijdsduur: 1 uur
Leeftijdsadvies: 16+ ℹ️
Beschikbare talen : Nederlands & Engels
Prijs: Vanaf 127,- per team ℹ️

Reserveer een escape room in Zoetermeer:

Annuleer GRATIS tot 48 uur van tevoren!

Veel gestelde vragen:

Is Honeymoon Hotel eng?
Nou en of, maar daar hoopte je stiekem ook op toch? Al hangt het natuurlijk wel af van je eigen persoonlijkheid hoe eng je Honeymoon Hotel daadwerkelijk vindt. Alle DarkPark escape rooms zijn veel meer dan alleen een kamer met puzzels. Er wordt een ambiance gecreëerd die voor sommige mensen als zeer eng ervaren kan worden. Hoewel er nooit sprake is van echt gevaar kan het zijn dat je tijdens het spelen van Honeymoon Hotel schrikt of je gespannen voelt door de sfeer die gecreëerd wordt. In het geval van een paniekaanval, of ondraaglijke angst kun je de noodstop indrukken en zodoende de escape room zelf voortijdig beëindigen.
Is Honeymoon Hotel geschikt voor mensen met een handicap?
Vanwege een aantal fysieke onderdelen in Honeymoon Hotel is deze escape room helaas niet geschikt voor mensen in een rolstoel of met krukken. Mensen met verminderd zicht of beperkt gehoor kunnen wel deelnemen aan Honeymoon Hotel zolang er ook minimaal 1 deelnemer aanwezig is die beschikt over volledig zicht en gehoor. Wel is het van belang om je te realiseren dat er gebruik wordt gemaakt van zeer harde geluiden en griezelige beelden. Dit kan wellicht erg overdonderend zijn voor mensen met visuele, auditieve of mentale beperkingen.
Kan ik naar het toilet tijdens de escape room?
Tijdens Honeymoon Hotel kun je niet naar het toilet. Wij raden dan ook aan om vlak voordat je de escape room in gaat nog even gebruik te maken van het toilet.
Hoe staat het met de veiligheid?
In Honeymoon Hotel wordt de illusie gecreëerd dat jullie zitten opgesloten. In werkelijkheid kunnen jullie in geval van nood de escape room op ieder gewenst moment verlaten door gebruik te maken van de noodstop die zich in iedere ruimte bevindt. Bovendien is er te allen tijde toezicht van buitenaf door middel van camera’s en microfoons die in de escape room hangen. Al onze escape rooms voldoen volledig aan de wettelijk gestelde eisen op het gebied van veiligheid.
Wat voor kleding kan ik het beste aantrekken?
In Honeymoon Hotel zul je een stukje moeten kruipen. We raden je dus aan om kleding te dragen waar je je prettig in voelt en goed in kunt bewegen. Hoge hakken, korte rokjes en hele strakke maatpakken zijn niet het meest geschikt om aan te trekken tijdens deze DarkPark experience. Je krijgt wel bonuspunten als je komt in een bebloede bruidsjurk 😉
Mag ik mijn mobiele telefoon meenemen in de escape room?
Nee, voordat je de escape room betreedt zullen wij je vragen om al je bezittingen, dus je mobiele telefoon, maar ook je portemonnee, sleutels en overige bezittingen op te bergen in een kluisje. Dit is nodig om je spelervaring en die van je medespelers niet te bederven. Alles wat je nodig hebt om te ontsnappen uit Honeymoon Hotel vind je in de escape room. Uiteraard ontvang je je bezittingen na afloop van Honeymoon Hotel weer terug.
Escape Room Delft - Rise of the PhoenixEscape Room Delft - Rise of the Phoenix
DarkPark - Escape Room Delft - FreakshowDarkPark - Escape Room Delft - Freakshow
DarkPark - Escape Room Delft - The DentistDarkPark - Escape Room Delft - The Dentist
DarkPark - Escape Room Zoetermeer - The EndDarkPark - Escape Room Zoetermeer - The End
DarkPark - Escape Room Rotterdam - Stay in the DarkDarkPark - Escape Room Rotterdam - Stay in the Dark
DarkPark - Escape Room Zoetermeer - The OrphanageDarkPark - Escape Room Zoetermeer - The Orphanage