fbpx

You're not afraid of little girls, are you?

4 tot 6 deelnemers

Tijdsduur: maximaal 1 uur

Beschikbaar in het Nederlands en Engels

Ma t/m do: €145,- per uur

Vr t/m zo: €155,- per uur


Je weet dat het meisjesweeshuis dat vroeger op deze plek gevestigd was al jaren leeg staat. Je weet dat er niemand meer is en toch voel je de sidderingen over je rug gaan als je de oude eiken voordeur open duwt. De spinnenwebben langs de vergeelde wanden zijn het bewijs dat hier al tijden niemand meer binnen is geweest en toch lijkt het af en toe of je iets hoort. Een meisjesstem ergens in de verte. De vloer kraakt onder je voeten bij iedere stap alsof hij wil zeggen: ‘Ga hier weg’. Ineens springt de radio aan…

The Orphanage is een bloedstollend avontuur dat zich afspeelt in het oude meisjesweeshuis dat zich altijd al in dit pand heeft bevonden. Maar zijn de zielen van de weesmeisjes wel vertrokken? Of zijn ze altijd in het gebouw blijven hangen, wachtend op iemand die met ze wil komen spelen?

Terwijl je langzaam je weg vindt in het oude, donkere weeshuis en steeds meer vertrekken van het gebouw ontgrendelt maak je kennis met de wereld waar de weesmeisjes hun dagen doorbrachten. Alles is nog in perfecte staat, alleen een dikke laag stof verraadt dat hier al in geen tijden meer iemand is geweest. Waarom is dit weeshuis eigenlijk verlaten? Wat is er gebeurd met de meisjes? Al hun spulletjes liggen er nog, alsof ze niet eens tijd hadden om in te pakken. Aan de hand van de puzzels die overal verborgen blijken te zijn ontdek je wat zich op deze plek heeft afgespeeld jaren geleden en steven je af op een gruwelijke ontknoping.

Durf jij het aan?

Escape Game

Locatie: Zoetermeer
Kijkwijzer
Geschikt voor:

Bedrijfsuitjes

Vrijgezellenfeestjes

Vriendenuitjes

Familieuitjes

Escape Room - Zoetermeer - The Orphanage
"After playing quite a few of the very top rooms in The Netherlands, one never knows if a room ranked in the top 20 is going to trigger the "Wooow effect". Well, The Orphanage definitely did!!!!!!!!!! "
DarkPark escape rooms

Jack O.

"De onbetwiste winnaar van 2018. Beter dan dit wordt het niet. Het is net alsof je een speelfilm binnen stapt, inclusief alle effecten, muziek en spanning. Meesterlijk!"
DarkPark escape rooms

Peter den Beste

"The Orphanage geeft je een gevoel dat niet te beschrijven is. Het is net dat stukje magie wat ontbreekt in veel andere escape rooms dat deze experience maakt tot een perfecte beleving van begin tot eind."
DarkPark escape rooms

Marieke Geluk

Veel gestelde vragen

Nou en of, maar daar hoopte je stiekem ook op toch? Al hangt het natuurlijk wel af van je eigen persoonlijkheid hoe eng je The Orphanage daadwerkelijk vindt. Alle DarkPark escape rooms zijn veel meer dan alleen een kamer met puzzels. Er wordt een ambiance gecreëerd die voor sommige mensen als zeer eng ervaren kan worden. Hoewel er nooit sprake is van echt gevaar kan het zijn dat je tijdens The Orphanage schrikt of je gespannen voelt door de sfeer die gecreëerd wordt. In het geval van een paniekaanval, of ondraaglijke angst kun je de noodstop indrukken en zodoende de escape room zelf voortijdig beëindigen.

In The Orphanage bevinden zich een aantal verhogingen waardoor het helaas onmogelijk is voor iemand in een rolstoel om deze escape room te spelen. Ben je slecht ter been of loop je met krukken, maar kun je wel met enige moeite een trap op en af komen, dan is The Orphanage prima te doen. Mensen met verminderd zicht of beperkt gehoor kunnen gewoon deelnemen aan The Orphanage zolang er ook minimaal 1 deelnemer aanwezig is die beschikt over volledig zicht en gehoor. Wel is het van belang om je te realiseren dat er gebruik wordt gemaakt van zeer harde geluiden en griezelige beelden. Dit kan wellicht erg overdonderend zijn voor mensen met visuele, auditieve of mentale beperkingen.

Tijdens The Orphanage kun je niet naar het toilet. Wij raden dan ook aan om vlak voordat je de escape room in gaat nog even gebruik te maken van het toilet.

Tijdens The Orphanage wordt de illusie gecreëerd dat jullie zitten opgesloten. In werkelijkheid kunnen jullie in geval van nood de escape room op ieder gewenst moment verlaten door gebruik te maken van de noodstop die zich in iedere ruimte bevindt. Bovendien is er te allen tijde toezicht van buitenaf door middel van camera's en microfoons die in de escape room hangen. Al onze escape rooms voldoen volledig aan de wettelijk gestelde eisen op het gebied van veiligheid.

Wat voor kleding je draagt tijdens The Orphanage maakt niet zo veel uit. Je zult (in principe) niet vies worden, of enorme inspanning moeten verrichten. Wel kan het zijn dat je een stukje moet kruipen of klimmen, dus een driedelig pak of enorme naaldhakken zouden we niet aanraden. Draag gewoon iets waar je je  prettig in voelt en waar je goed in kunt bewegen.

Nee, voordat je de escape room betreedt zullen wij je vragen om al je bezittingen, dus je mobiele telefoon, maar ook je portemonnee, sleutels en overige bezittingen op te bergen in een kluisje. Dit is nodig om je spelervaring en die van je medespelers niet te bederven. Alles wat je nodig hebt om te ontsnappen uit The Orphanage vind je in de escape room. Uiteraard ontvang je je bezittingen na afloop van The Orphanage weer terug.

Combineer deze DarkPark experience in Zoetermeer met:

Escape Room - Zoetermeer - The Honeymoon Hotel

ESCAPE GAME

Escape Room - Zoetermeer - The End

ESCAPE GAME

0
0
color
https://www.darkpark.com/wp-content/themes/quercus/
https://www.darkpark.com/
#c1c1c1
style1
paged
Loading posts...
/home/darkpa1q/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
off
off