7 Products

Filters
Done
 • Honeymoon Hotel - Het Kaartspel
  14,99

  Je huwelijksnacht in het Honeymoon Hotel verandert in een nachtmerrie als jouw kersverse bruidegom ineens zijn ware aard toont. Het hotel blijkt een valstrik vol boobytraps waaraan je zult moeten ontsnappen. Honeymoon Hotel is een avontuurlijk kaartspel vol strategie dat je keer op keer wilt spelen. Welke bruid weet te ontsnappen en wie wacht een wisse dood?

 • Conspiracy-19 Home Adventure
  Oorspronkelijke prijs was: €65,00.Huidige prijs is: €49,00.

  Conspiracy-19 is een meeslepend spel dat je per post ontvangt, ontworpen door je favoriete escape room designers van DarkPark. Het bevat talloze unieke voorwerpen, speciaal ontworpen puzzels en een bloedstollend avontuur zoals je van ons gewend bent. Je zult inloggen op geheime websites, unieke content te zien krijgen en mysterieuze aanwijzingen ontdekken in een race tegen de klok om de wereld te redden van ‘het virus’. Dichter bij een escape room dan dit ga je niet komen, alleen deze experience beleef je in je eigen huis.

  Let op, omdat het verhaal zich afspeelt over de hele wereld en we het spel zo realistisch mogelijk hebben gemaakt is ook in de Nederlandse versie het grootste deel alsnog Engelstalig. Uiteraard zijn de de onderdelen die zich in Nederland afspelen wel gewoon in het Nederlands.

  Wissen
 • Witchery Spell Home Adventure
  Oorspronkelijke prijs was: €65,00.Huidige prijs is: €49,00.

  Witchery Spell is het tweede deel uit de succesvolle reeks escape room spellen voor thuis van DarkPark en veroverde in een mum van tijd de harten van escape room liefhebbers over de hele wereld.

  Het is een magisch puzzelavontuur dat je per post ontvangt en gewoon vanuit huis kunt spelen in je eentje, met zijn tweetjes, drietjes of met zijn vieren. Je zult onderdeel worden van een mysterieus ritueel, onderzoek doen op geheime websites, verrast worden door de magie van eeuwenoude spreuken en dat alles in een bloedstollende race tegen de klok om 5 heksen te redden van hun gruwelijke lot.

  Durf jij het aan om de eeuwenoude magie opnieuw los te laten? Bestel Witchery Spell dan snel en laat je onderdompelen in ons meest meeslepende avontuur tot nu toe.

  Wissen
 • Never House Home Adventure
  Oorspronkelijke prijs was: €72,00.Huidige prijs is: €54,00.

  Dat DarkPark erin geslaagd is om de spanning van een echte escape room te vertalen naar escape room spellen voor thuis is inmiddels wereldwijd bekend. Dit keer gaan we nog een stapje verder, want met Never House brengen we voor het eerst een full blown horror game voor thuis uit!

  Never House is een huiveringwekkend puzzelavontuur dat je per post ontvangt en gewoon vanuit huis kunt spelen met één tot vier personen, maar als je denkt dat je veilig bent aan je eigen keukentafel dan heb je het goed mis. Haal je Never House in huis, dan nodig je per definitie de hele geestenwereld uit in je gezellige stulpje en of al die geesten zich ook weer laten verjagen is nog maar de vraag.

  Denk dus eerst twee keer na voordat je dit spel bestelt, want als je de doos eenmaal in huis hebt is er geen weg meer terug…

  Wissen
 • Conspiracy19 - Refill Kit
  9,99

  Na het spelen van Conspiracy-19 zullen bepaalde onderdelen niet bruikbaar meer zijn. Met deze Refill Kit ontvang je al deze onderdelen opnieuw. Bovendien ontvang je een duidelijke beschrijving hoe je het spel weer terug kunt brengen in de originele staat. Op die manier kun je het spel dus doorgeven aan vrienden die ook weer kunnen genieten van de experience!

 • Witchery Spell - Refill Kit
  9,99

  Na het spelen van Witchery Spell zullen bepaalde onderdelen niet bruikbaar meer zijn. Met deze Refill Kit ontvang je al deze onderdelen opnieuw. Bovendien ontvang je een duidelijke beschrijving hoe je het spel weer terug kunt brengen in de originele staat. Op die manier kun je het spel dus doorgeven aan vrienden die ook weer kunnen genieten van de experience!

 • Never House - Refill Kit
  8,99

  Na het spelen van Never House zullen bepaalde onderdelen niet bruikbaar meer zijn. Met deze Refill Kit ontvang je al deze onderdelen opnieuw. Bovendien ontvang je een duidelijke beschrijving hoe je het spel weer terug kunt brengen in de originele staat. Op die manier kun je het spel dus doorgeven aan vrienden die ook weer kunnen genieten van de experience!

  Wissen