Mogen we met meer mensen deelnemen dan staat aangegeven?

Deze vraag krijgen we regelmatig. Helaas moeten we streng zijn in het maximale aantal deelnemers dat geldt voor onze escape rooms en daar hebben we een aantal goede redenen voor.

Veiligheid staat voorop

Op last van de brandweer zijn we gehouden aan het maximale aantal deelnemers dat tegelijk deel kan nemen aan de escape rooms zodat in geval van brand of andere gevaren altijd voldoende ruimte is om veilig uit de escape room te komen. Als we dat aantal overschrijden zijn we niet verzekerd en dat risico willen we natuurlijk niet nemen.

De kwaliteit van het spel gaat er echt op achteruit

Het lijkt misschien heel leuk om met je volledige vriendengroep een escape room te komen spelen, maar uit ervaring weten we dat in de praktijk de spelbeleving voor alle spelers enorm achteruit gaat als de groep te groot is. Sterker nog, het maximale aantal deelnemers is eigenlijk al iets groter dan de hoeveelheid deelnemers die we adviseren. Als de groep te groot wordt vallen er altijd spelers buiten de boot en dat is super zonde natuurlijk. We doen er alles aan om een zo perfect mogelijke beleving voor jullie te creëren. Dan mogen jullie er ook optimaal van genieten, toch?

Maken jullie echt geen uitzondering?

Nee, sorry. We verkiezen kwaliteit en veiligheid boven kwantiteit en maken daarom geen uitzondering op het aantal deelnemers dat we toelaten. Ook niet als je het heel lief vraagt. Wil je tòch met meer dan het maximaal aantal deelnemers per kamer naar DarkPark komen? Dan adviseren we je om meerdere kamers tegelijk te boeken of, als jullie dezelfde kamer willen spelen, meerder tijdsloten achter elkaar te reserveren zodat jullie in verschillende teams na elkaar kunnen deelnemen. De wachtende teams kunnen iets drinken in onze sfeervolle ontvangstruimte. Zo maak je van een bezoek aan DarkPark gewoon een compleet dagje uit!