Urban Axe Throwing Delft
Urban Axe Throwing Delft

LAAT HET BEEST IN JE LOS!

Wie zegt dat je alleen maar op avontuur kunt gaan in een escape room? Indoor bijlwerpen is het nieuwe bowlen, maar dan met bijlen. Het is gegarandeerd het meest enerverende wat je ooit hebt gedaan, dus grijp dat machtige stuk gereedschap en voel de power als je met al je kracht die hakbijl met volle vaart naar de target slingert. Reken maar dat er oergevoelens in je los zullen komen waarvan je niet wist dat je ze bezat!

Na het introduceren van een van de eerste escape rooms in Nederland komt DarkPark nu opnieuw met een primeur. We zijn dan ook enorm trots dat we deze hype uit Amerika wederom als allereerste naar Nederland hebben gehaald.

Denk maar niet dat bijlwerpen alleen iets is voor stoere mannen. Iedereen kan het, dus trommel je vrienden of collega’s op en daag elkaar uit voor een intens toernooi.

Een sessie indoor bijlwerpen bij Urban Axe Throwing duurt maar liefst 75 minuten waarin je volledig klaargestoomd wordt tot een volleerd bijlwerper. Je zult veelvuldig bijlen werpen, de bullseye raken en uiteraard je vrienden aanmoedigen. Tussen het gooien door kun je gezellig wat drinken en socializen met je teamgenoten. Onze werpcoaches staan paraat om jullie alle technieken aan te leren en uiteraard zorgen zij ervoor dat alles veilig gebeurt.

Fun Factor 100%
Moeilijkheidsgraad 65%
Fysieke inspanning 55%
Locatie: Delft
Team grootte: 1 tot 24 personen (max 6 personen per baan)
Tijdsduur: 75 minuten
Leeftijdsadvies: 18+
Prijs: Vanaf 95,- per baan
Urban Axe Throwing Delft

Reserveer Urban Axe Throwing:

Veel gestelde vragen:

Hoe lang duurt een sessie en wat gaan we precies doen?
Een sessie bij Urban Axe Throwing duurt 75 minuten.

Je krijgt eerst een korte veiligheidsinstructie. Daarna nemen onze werpcoaches je mee de baan op voor een aantal oefenworpen en instructies zodat je in no time een ‘Axepert’ bent en bijlen werpt als een pro. Zodra jullie met een grote grijns op je gezicht de ene na de andere bijl naar de target weten te slingeren beginnen jullie aan het toernooi.

De winnaar van het toernooi ontvangt niets minder dan eeuwige roem en respect van zijn of haar teamgenoten.

Denk er trouwens wel aan dat je een kwartier eerder aanwezig moet zijn dan jullie starttijd om een disclaimer in te vullen. Het zou toch zonde zijn als dat nog moet gebeuren tijdens jullie speeltijd.

Kunnen we bij jullie ook iets eten en drinken?
Jazeker! We verkopen verschillende soorten kleine versnaperingen en vrijwel alle denkbare (fris)dranken. Bovendien zijn we fan van het welbekende gezegde ‘Gooi een bijl, eet een bal’, dus we laten die versgebakken bitterballetjes maar wat graag rond gaan langs de tafels.

In verband met de veiligheid verkopen we geen alcoholische dranken. Sorry 🙁

In de directe omgeving vind je ook tal van gezellige restaurantjes en cafe’s waar je voor- of achteraf gezellig kunt gaan eten of borrelen.

Is het veilig?
Iedere baan is afgeschermd en er wordt alleen met bijlen gegooid als de baan helemaal leeg is. Er is altijd een werpcoach aanwezig die alles in de gaten houdt. Wanneer je je aan de regels houdt en goed naar je werpcoach luistert kan er niks mis gaan.
Zijn er Corona gerelateerde beperkingen?
Op dit moment gelden er géén coronagerelateerde maatregelen meer voor deze activiteit. Dat betekent dat je geen mondkapje hoeft te dragen en geen 1,5 meter afstand hoeft te bewaren. Je hoeft ook geen bewijs van vaccinatie aan ons te tonen.
Kan ik meedoen als ik zwanger ben?
Bijlwerpen is niet heel intensief, dus in principe kan je gewoon bij ons komen ‘werpen’! Snap je hem?

Heb je toch nog twijfels? Overleg dan even met je huisarts of verloskundige.

Wat voor kleding kan ik het beste aantrekken?
Wij zijn ook gek op van die open teenslippers, helemaal als er allemaal roze bloemetjes op staan, maar wanneer je een echte ‘Axepert’ wilt worden kun je voor deze keer je slippers beter thuis laten. Open schoenen zijn niet toegestaan op de baan.

Hoge hakken vinden we ook supermooi, maar ze zijn niet geschikt als je gaat bijlwerpen. Kleine hakjes zijn geen probleem.

Draag verder wat je wilt, maar comfortabele kleding is wel aan te raden. Zorg er in ieder geval voor dat je je armen goed kunt bewegen, anders worden je kansen om de bulsseye te raken betrekkelijk kleiner.

Voor mislukte worpen door onhandige kleding geven we geen ‘troost-punten’. Heel misschien krijg je wel bonuspunten als je in een fancy jurkje komt 😉

Hebben we de baan privé of delen we hem met anderen?
Je huurt een baan voor jouw gezelschap alleen, dus we zetten geen vreemden bij je aan tafel. Het maakt niet uit of je de baan gebruikt met 2 of 6 personen of iets wat daar tussenin zit. Wel is het zo dat er meerdere banen tegelijk geboekt kunnen worden, dus er is best kans dat er ook anderen aanwezig zijn op andere banen. Wel zo gezellig toch?
Wat is jullie annuleringsbeleid?
Op het moment dat je bij ons boekt gaan wij meteen aan de slag om er een onvergetelijke ervaring van te maken voor jullie. We zorgen dat er voldoende personeel klaar staat op de grote dag, we checken nog even extra of de huur van het pand wel betaald is, we slijpen de bijlen, zorgen voor verse targets, betalen al onze andere rekeningen en ga zo maar door. Je zult er daarom alle begrip voor hebben dat het niet mogelijk is om een boeking te annuleren, dus zorg ervoor dat je zeker weet dat al je teamgenoten ook echt kunnen voordat je op die bevestigingsknop drukt!

Een afspraak verplaatsen kan trouwens wel tot 48 uur van tevoren. Hiervoor brengen we €25,- omboekingskosten in rekening.

DarkPark - Escape Room Zoetermeer - The EndDarkPark - Escape Room Zoetermeer - The End
DarkPark - Escape Room Rotterdam - Stay in the DarkDarkPark - Escape Room Rotterdam - Stay in the Dark
DarkPark - Escape Room Zoetermeer - Honeymoon HotelDarkPark - Escape Room Zoetermeer - Honeymoon Hotel
DarkPark - Escape Room Zoetermeer - If Walls Could WhisperDarkPark - Escape Room Zoetermeer - If Walls Could Whisper
DarkPark - Escape Room Delft - FreakshowDarkPark - Escape Room Delft - Freakshow
DarkPark - Escape Room Delft - The DentistDarkPark - Escape Room Delft - The Dentist