fbpx
Urban Axe Throwing

LAAT HET BEEST IN JE LOS!

1 tot 24 deelnemers

Tijdsduur: 75 minuten

Beschikbaar in het Nederlands en Engels

Ma t/m vr: €95,- per baan

Za & zo: : €105,- per baan


Wie zegt dat je alleen maar op avontuur kunt gaan in een escape room? Indoor bijlwerpen is het nieuwe bowlen, maar dan met bijlen. Het is gegarandeerd het meest enerverende wat je ooit hebt gedaan, dus grijp dat machtige stuk gereedschap en voel de power als je met al je kracht die hakbijl met volle vaart naar de target slingert. Reken maar dat er oergevoelens in je los zullen komen waarvan je niet wist dat je ze bezat!

Na het introduceren van een van de eerste escape rooms in Nederland komt DarkPark nu opnieuw met een primeur. We zijn dan ook enorm trots dat we deze hype uit Amerika wederom als allereerste naar Nederland hebben gehaald.

Denk maar niet dat bijlwerpen alleen iets is voor stoere mannen. Iedereen kan het, dus trommel je vrienden of collega's op en daag elkaar uit voor een intens toernooi.

Een sessie indoor bijlwerpen bij Urban Axe Throwing duurt maar liefst 75 minuten waarin je volledig klaargestoomd wordt tot een volleerd bijlwerper. Je zult veelvuldig bijlen werpen, de bullseye raken en uiteraard je vrienden aanmoedigen. Tussen het gooien door kun je gezellig wat drinken en socializen met je teamgenoten. Onze werpcoaches staan paraat om jullie alle technieken aan te leren en uiteraard zorgen zij ervoor dat alles veilig gebeurt.

Axe-perience

Locatie: Delft
Geschikt voor:

Bedrijfsuitjes

Vrijgezellenfeestjes

Vriendenuitjes

Familieuitjes

Urban Axe Throwing
Urban Axe Throwing
Urban Axe Throwing
Urban Axe Throwing
"Wat een bijzonder uitje! Met de rustige en goede begeleiding van de Axepert kreeg iedereen de smaak te pakken.
Echt de moeite waard. Zeker als je de oerinstincten in jezelf eens wilt wakker maken!"
DarkPark escape rooms

Kees J.

"Met 10 man echt een hele leuke ervaring gehad. Goede uitleg, leuke begeleiding en lekker de competitie aangaan met elkaar op een veilige manier. Een echte aanrader óók voor vrouwen!"
DarkPark escape rooms

Rianne Vink

"Als je denkt dat je dit alleen kan doen als je sterk bent, vrees niet! Het gaat meer om techniek dan om kracht. De techniek wordt supergoed en duidelijk uitgelegd, waardoor het voor iedereen leuk is. Echt een ontzettend leuk uitje!"
DarkPark escape rooms

Herbert van Waterland

Combineer deze DarkPark experience in Delft met:

Escape Room - Delft - The Dentist

ESCAPE ROOM

Escape Room - Delft - The Freakshow

ESCAPE GAME

0
0
color
https://www.darkpark.com/wp-content/themes/quercus/
https://www.darkpark.com/
#c1c1c1
style1
paged
Loading posts...
/home/darkpa1q/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
off
off