fbpx

LAAT HET BEEST IN JE LOS!

1 tot 24 deelnemers

Tijdsduur: 75 minuten

Beschikbaar in het Nederlands en Engels

Ma t/m vr: €95,- per baan

Za & zo: : €105,- per baan


Wie zegt dat je alleen maar op avontuur kunt gaan in een escape room? Indoor bijlwerpen is het nieuwe bowlen, maar dan met bijlen. Het is gegarandeerd het meest enerverende wat je ooit hebt gedaan, dus grijp dat machtige stuk gereedschap en voel de power als je met al je kracht die hakbijl met volle vaart naar de target slingert. Reken maar dat er oergevoelens in je los zullen komen waarvan je niet wist dat je ze bezat!

Na het introduceren van een van de eerste escape rooms in Nederland komt DarkPark nu opnieuw met een primeur. We zijn dan ook enorm trots dat we deze hype uit Amerika wederom als allereerste naar Nederland hebben gehaald.

Denk maar niet dat bijlwerpen alleen iets is voor stoere mannen. Iedereen kan het, dus trommel je vrienden of collega's op en daag elkaar uit voor een intens toernooi.

Een sessie indoor bijlwerpen bij urban Axe Throwing duurt maar liefst 75 minuten waarin je volledig klaargestoomd wordt tot een volleerd bijlwerper. Je zult veelvuldig bijlen werpen, de bullseye raken en uiteraard je vrienden aanmoedigen. Tussen het gooien door kun je gezellig wat drinken en socializen met je teamgenoten. Onze werpcoaches staan paraat om jullie alle technieken aan te leren en uiteraard zorgen zij ervoor dat alles veilig gebeurt.

Axe-perience

Locatie: Delft
Geschikt voor:

Bedrijfsuitjes

Vrijgezellenfeestjes

Vriendenuitjes

Familieuitjes

Urban Axe Throwing
Urban Axe Throwing
Urban Axe Throwing
Urban Axe Throwing

Combineer deze DarkPark experience in Delft met:

DarkPark Escape Room Delft - The Dentist

ESCAPE ROOM

DarkPark Escape Room Delft - The Freakshow

ESCAPE ROOM

0
0
color
https://www.darkpark.com/wp-content/themes/quercus/
https://www.darkpark.com/
#c1c1c1
style1
paged
Loading posts...
/home/darkpa1q/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off
off