fbpx
Special Night Editions

Special Night Editions

(Beperkte beschikbaarheid)

Escape After Midnight

's Nachts weten wij ook niet precies wat er zich allemaal afspeelt in ons DarkPark pand in Zoetermeer. Normaal sluiten wij vóór middernacht het pand hermetisch af en laten wij alles wat er zich binnen afspeelt op zijn beloop. Toch melden voorbijgangers en buurtbewoners regelmatig vreemde nachtelijke geluiden. Alsof er 's nachts iets doorgaat wat niemand mag weten...

Zijn de zielen van de weesmeisjes wel vertrokken? Of zijn ze altijd in het gebouw blijven hangen, wachtend op iemand die met ze wil komen spelen? Als je goed luistert lijkt het soms wel alsof er contact met je gezocht wordt vanuit de geestenwereld, alsof er iemand is die je wil helpen, iets wil laten zien.

Deze zomer openen wij beperkt de deuren van The Orphanage en The Honeymoon Hotel voor groepen die durven, groepen die willen weten wat er 's nachts gebeurt, groepen die een adventure quest durven te spelen als iedereen weg is... after midnight!


Inhoud van je ticket:

  • The Honeymoon Hotel of The Orphanage (1.00 hr Night Edition).
  • Bloedstollende ontvangst om middernacht, na sluitingstijd.
  • 4 tot 6 personen per groep.
  • A bottle of bubbles if you survive...

Onze Special Night Editions zijn door de nachtelijke setting spannender! Jullie veiligheid is uiteraard gegarandeerd en gedurende de quest waakt een ervaren host over jullie en het spelverloop.  

Zeer beperkte beschikbaarheid

Is een datum niet aan te klikken, dan is de Special Night Edition voor deze dag al geboekt


Veel gestelde vragen:

Technisch is de inhoud van de kamers hetzelfde. De setting en beleving is door het nachtelijke uur en de speciale ontvangst echter intenser en spannender waardoor je gegarandeerd een unieke experience zult hebben en natuurlijk een mooi verhaal hebt om aan je vrienden te vertellen. Bovendien ontvang je een fles met bubbels om bij te komen na afloop, mits je levend naar buiten weet te komen natuurlijk.

The End is onze meest intense escape room experience en we zijn bang dat onze bezoekers het niet gaan overleven als we daar nog een schepje bovenop doen.

0
0
color
https://www.darkpark.com/wp-content/themes/quercus/
https://www.darkpark.com/
#c1c1c1
style1
paged
Loading posts...
/home/darkpa1q/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off
off