fbpx

Reserveren Vlaardingen

Stay in the Dark is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag

Is een datum niet aan te klikken, dan zijn alle beschikbare tijdslots op die dag al volgeboekt

Alles al vol? Schrijf je dan in op onze wachtlijst

Wachtlijst

Het komt regelmatig voor dat alle tijdsloten voor Stay in the Dark zijn uitverkocht. Daarom bieden we de mogelijkheid om je in te schrijven op onze wachtlijst. We sturen je dan een mailtje als er een tijdslot vrij komt.

 • Je kunt je op elke gewenst moment weer uitschrijven en we sturen je alleen een mailtje als er een plekje is vrijgekomen voor Stay in the Dark.
 • Annuleren van een gemaakte boeking is niet mogelijk.

  We realiseren ons dat er altijd iets vervelends kan gebeuren waardoor de boeking niet door kan gaan. Daarom bieden we de mogelijkheid om een annuleringsverzekering aan te schaffen tijdens het reserveringsproces. Hiermee kun je je boeking kosteloos annuleren of verplaatsen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak.

  De annuleringsverzekering geldt voor 1 escape room en is eenmalig geldig. Boek je meerdere escape rooms, schaf dan meerdere annuleringsverzekeringen aan. Nadat je een reservering annuleert of verplaatst vervalt de verzekering.

  De annuleringsverzekering is niet geldig in het geval van een lockdown in verband met het Coronavirus. In dat geval ontvangen jullie een waardebon om op een later moment jullie reservering te kunnen verzilveren.

  Heb je geen annuleringsverzekering afgesloten tijdens je boeking, maar wil je toch je afspraak verplaatsen? Dan kan dit eveneens tot 24 uur van tevoren. We brengen dan €45,- omboekkosten in rekening.

  color
  https://www.darkpark.com/wp-content/themes/quercus/
  https://www.darkpark.com/
  #c1c1c1
  style1
  paged
  Loading posts...
  /home/darkpa1q/public_html/
  #
  on
  none
  loading
  #
  Sort Gallery
  on
  no
  yes
  off
  off
  off