fbpx

TRICK OR TREAT?

Kom verkleed en maak kans om gekroond te worden tot de King of Queen van DarkPark Halloween!

Tijdsduur: 75 minuten

Beschikbaar in het Nederlands en Engels

The Dentist: €165,-

The Freakshow: €175,-


Binnenkort is het Halloween bij DarkPark:

Van donderdag 31 oktober t/m zondag 3 november

Iedereen die het aandurft om tijdens Halloween naar onze locatie in Delft te komen om een van onze escape rooms te bezoeken wacht een onaangename verassing. Ontsnappen was nog nooit zo belangrijk, want deze Halloween is het maar de vraag of iedereen het gaat overleven!

Geen 60, maar 75 minuten!

Normaal laten we je gewoon naar binnen als je bij ons langs komt, maar tijdens Halloween zetten we zelf geen stap naar binnen, we kijken wel uit. Jullie moeten dus op eigen houtje je weg naar de escape room zien te vinden... en daarna de weg naar buiten weer.

Speciaal voor Halloween nodigen we iedereen uit om verkleed naar DarkPark te komen. Hoe gekker hoe beter, want de mooiste kostuums delen we op onze Instagram pagina EN aan het eind van het Halloweekend kronen we de King en Queen van DarkPark Halloween! De winnaars van deze illustere titel mogen gratis nog eens terug komen voor een van onze andere experiences, dus leef je uit!

Wat er zich allemaal af gaat spelen nadat je het pand betreedt houden we nog even in het midden, maar we garanderen dat je met grijze haren naar buiten zult komen... ALS je nog naar buiten komt.

Halloween Escape Rooms

Locatie: Delft
Escape Room The End
Geschikt voor:

Vriendenuitjes

Vrijgezellenfeestjes

Familieuitjes

Veel gestelde vragen

Duh!

Oké, bij DarkPark houden we van eng, maar wel op een leuke manier. We gaan niet door totdat je huilend op de vloer ligt te schreeuwen om je mammie.

Het hangt natuurlijk af van je eigen persoonlijkheid hoe eng je onze Halloween special gaat vinden, maar wij zullen er alles aan doen om het leuk te houden.

Er is in ieder geval nooit sprake van echt gevaar, maar in het geval van een paniekaanval, of ondraaglijke angst kun je de noodstop indrukken en zodoende de escape room zelf voortijdig beëindigen.

We hebben iets heel bijzonders toegevoegd aan de ontvangst tijdens het Halloween weekend en we voegen eenmalig extra spannende elementen toe aan de escape rooms. We verklappen nog niet wat, maar we garanderen dat je er een paar grijze haren bij zult hebben als je naar buiten komt... ALS je naar buiten komt.

Ja natuurlijk, dat is juist het leukste aan Halloween! Maak het zo bont als je wilt, want de mooiste kostuums zetten we op onze Instagram en aan het eind van het Halloweekend kiezen we een winnend team dat nog eens gratis terug mag komen naar een van onze andere experiences!!

Ja, om het zekere voor het onzekere te nemen verhogen we de minimale adviesleeftijd naar 18+.

Niet dat het eng is hoor, totaaaaaal niet....

Tijdens onze escape rooms wordt de illusie gecreëerd dat jullie zitten opgesloten. In werkelijkheid kunnen jullie in geval van nood de escape room op ieder gewenst moment verlaten door gebruik te maken van de noodstop die zich in iedere ruimte bevindt. Bovendien is er te allen tijde toezicht van buitenaf door middel van camera's en microfoons die in de escape room hangen. Al onze escape rooms voldoen volledig aan de wettelijk gestelde eisen op het gebied van veiligheid.

ZEER BEPERKTE BESCHIKBAARHEID

31 oktober t/m 3 november

Escape Room - Delft - The Dentist
Escape Room - Delft - The Freakshow
Escape Room - Delft - The Dentist
Escape Room - Delft - The Freakshow

Annuleren van een gemaakte boeking is niet mogelijk.

We realiseren ons dat er altijd iets vervelends kan gebeuren waardoor de boeking niet door kan gaan. Daarom bieden we de mogelijkheid om een annuleringsverzekering aan te schaffen tijdens het reserveringsproces. Hiermee kun je je boeking kosteloos annuleren of verplaatsen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak.

De annuleringsverzekering geldt voor 1 escape room en is eenmalig geldig. Boek je meerdere escape rooms, schaf dan meerdere annuleringsverzekeringen aan. Nadat je een reservering annuleert of verplaatst vervalt de verzekering.

Heb je geen annuleringsverzekering afgesloten tijdens je boeking, maar wil je toch je afspraak verplaatsen? Dan kan dit eveneens tot 24 uur van tevoren. We brengen dan €35,- omboekkosten in rekening.

0
0
color
https://www.darkpark.com/wp-content/themes/quercus/
https://www.darkpark.com/
#c1c1c1
style1
paged
Loading posts...
/home/darkpa1q/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off
off