fbpx

Corona

DarkPark is weer open!

We gaan er geen doekjes om winden, het afgelopen jaar was zwaar. Extreem zwaar. Bij elkaar opgeteld zijn we ruim 9 maanden gesloten geweest. Geen inkomsten, wel doorlopende kosten. Maar we zijn terug en sterker dan ooit!

Uiteraard volgen we nog steeds de richtlijnen van het RIVM en hopen hierbij op jullie begrip.

Mocht je het nog niet aandurven om een escape room te bezoeken, maar wel een DarkPark experience willen spelen, dan hebben we goed nieuws voor je. Tijdens de lockdown hebben we namelijk maar liefst 3 Home Adventures ontwikkeld waar je van kunt genieten aan je eigen keukentafel. Het echte DarkPark gevoel, maar dan veilig thuis!

#supportdeondernemer

#wezijnweeropen

Vanuit het kabinet is bepaald dat het tot 30 juni is toegestaan om een escape room te bezoeken met een volledig team van maximaal 6 personen uit hetzelfde huishouden. Komen alle deelnemers niet uit hetzelfde huishouden, dan geldt een maximum van 4 personen per team. Na 30 juni zijn groepen van 6 personen weer welkom, ongeacht of ze uit hetzelfde huishouden komen.

Nee, voor een bezoek aan onze escape rooms hoef je géén toegangstest te doen. Je hoeft ook niet te bewijzen dat je gevaccineerd bent.

Op dit moment is het helaas nog verplicht om een mondkapje te dragen tijdens een bezoek aan escape rooms. Uiteraard draagt ons personeel ook een mondkapje.

Bij binnenkomst bieden we de mogelijkheid aan onze bezoekers om de handen te desinfecteren.

Mochten jullie samen met een ander team in onze ontvangstruimte terecht komen, houdt dan alsjeblieft 1,5 meter afstand.

Ook ons personeel houdt voldoende afstand tot onze bezoekers en als een personeelslid onverhoopt ziek wordt, blijft deze thuis. We vragen onze bezoekers ook om zoveel mogelijk afstand te houden en thuis te blijven bij ziekte.

Uiteraard letten we nog meer dan normaal op de hygiëne in onze escape rooms en ontvangstruimte.

Het is voor ons als bedrijf een hele zware tijd geweest. We hebben maandenlang onze deuren moeten sluiten terwijl onze kosten gewoon doorliepen. Vanaf 9 juni mogen we gelukkig weer open, maar we gaan vermoedelijk nog maanden nodig hebben om er weer bovenop te komen. Onze buffer is leeg.

Normaal gesproken is annuleren van een gemaakte boeking niet mogelijk en ook nu is deze regel van kracht. We zouden het simpelweg financieel niet aankunnen als onze bezoekers opnieuw massaal hun geld terug vragen elke keer dat er nieuwe maatregelen worden aangekondigd door het kabinet. Hou hier dus rekening mee voordat je een reservering plaatst.

We realiseren ons dat het onzekere tijden zijn en dat het jammer is als een teamlid niet mee kan als deze kort van tevoren ziek blijkt te zijn. Daarom bieden we de mogelijkheid om een annuleringsverzekering aan te schaffen tijdens het reserveringsproces. Hiermee kun je je boeking kosteloos annuleren of verplaatsen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak.

Heb je geen annuleringsverzekering afgesloten tijdens je boeking, maar wil je toch je afspraak verplaatsen? Dan kan dit eveneens tot 24 uur van tevoren. We brengen dan €35,- omboekkosten in rekening.

Mochten de regels van het kabinet veranderen waardoor we groepen moeten afzeggen, dan ontvang je van ons een tegoedbon. Uiteraard zullen hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht worden.

Dit is onze gulden middenweg als compromis tussen failliet gaan en onze bezoekers tegemoet komen in deze roerige tijden.

We vertrouwen op jullie begrip.

Funfact: Voor zover bekend is er wereldwijd geen enkele COVID-19 besmetting bekend die heeft plaatsgevonden in een escape room.

color
https://www.darkpark.com/wp-content/themes/quercus/
https://www.darkpark.com/
#c1c1c1
style1
paged
Loading posts...
/home/darkpa1q/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
off
off