fbpx

Corona

DarkPark is weer open!

Op dit moment gelden er géén coronagerelateerde maatregelen meer voor escape rooms.

Nee, voor een bezoek aan onze escape rooms hoef je géén toegangstest te doen. Je hoeft ook niet te bewijzen dat je gevaccineerd bent.

Er is geen beperking meer vanuit het kabinet met betrekking tot het aantal mensen waarmee je een escape room mag bezoeken. Dat betekent dat je weer gewoon welkom bent met een team van maximaal 6 spelers per kamer.

Nee, het dragen van een mondkapje is niet verplicht in onze escape rooms.

Het is voor ons als bedrijf een hele zware tijd geweest. We hebben maandenlang onze deuren moeten sluiten terwijl onze kosten gewoon doorliepen. Sinds 9 juni zijn we gelukkig weer open, maar we gaan vermoedelijk nog maanden nodig hebben om er weer bovenop te komen. Onze buffer is leeg.

Normaal gesproken is annuleren van een gemaakte boeking niet mogelijk en ook nu is deze regel van kracht. We zouden het simpelweg financieel niet aankunnen als onze bezoekers opnieuw massaal hun geld terug vragen elke keer dat er nieuwe maatregelen worden aangekondigd door het kabinet. Hou hier dus rekening mee voordat je een reservering plaatst.

We realiseren ons dat het onzekere tijden zijn en dat het jammer is als een teamlid niet mee kan als deze kort van tevoren ziek blijkt te zijn. Daarom bieden we de mogelijkheid om een annuleringsverzekering aan te schaffen tijdens het reserveringsproces. Hiermee kun je je boeking kosteloos annuleren of verplaatsen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak.

Heb je geen annuleringsverzekering afgesloten tijdens je boeking, maar wil je toch je afspraak verplaatsen? Dan kan dit eveneens tot 24 uur van tevoren. We brengen dan €35,- omboekkosten in rekening.

Mochten de regels van het kabinet veranderen waardoor we groepen moeten afzeggen, dan ontvang je van ons een tegoedbon. Uiteraard zullen hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht worden.

Dit is onze gulden middenweg als compromis tussen failliet gaan en onze bezoekers tegemoet komen in deze roerige tijden.

We vertrouwen op jullie begrip.

Funfact: Voor zover bekend is er wereldwijd geen enkele COVID-19 besmetting bekend die heeft plaatsgevonden in een escape room.

color
https://www.darkpark.com/wp-content/themes/quercus/
https://www.darkpark.com/
#c1c1c1
style1
paged
Loading posts...
/home/darkpa1q/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
off
off