fbpx

Corona

Bij DarkPark vinden we het belangrijk om transparant te zijn over de maatregelen die we nemen om onze bezoekers en ons personeel te beschermen tegen het COVID-19 virus zodat jij als potentiële bezoeker een weloverwogen keuze kunt maken of je onze escape rooms op dit moment wilt bezoeken.

Gezien de ruime opzet van onze escape rooms en het feit dat er een beperkt aantal bezoekers tegelijk aanwezig is op onze locaties is, in goed overleg met de veiligheidsregio, bepaald dat het veilig is om met een volledig team van maximaal 6 personen (bij The Dentist 7) deel te nemen aan onze escape games. We vertrouwen hierbij op het gezond verstand en inschattingsvermogen van onze bezoekers. Misschien is het dus wel verstandig om je hoogbejaarde oma tijdelijk thuis te laten 😉

Het dragen van een mondkapje in onze escape rooms is niet verplicht. Hou er wel rekening mee dat het in de escape rooms niet altijd mogelijk is om 1,5 meter afstand te bewaren tot je medespelers, dus als niet alle teamleden uit hetzelfde huishouden of dezelfde sociale cirkel komen adviseren we wel om in ieder geval te zorgen dat je een mondkapje bij je hebt.

Bij binnenkomst vragen we onze bezoekers om de handen te desinfecteren.

Mochten jullie samen met een ander team in onze ontvangstruimte terecht komen, houdt dan alsjeblieft 1,5 meter afstand.

Ook ons personeel houdt voldoende afstand tot onze bezoekers en als een personeelslid toch onverhoopt ziek wordt, blijft deze thuis. We vragen onze bezoekers ook om zoveel mogelijk afstand te houden en thuis te blijven bij ziekte.

Uiteraard letten we nog meer dan normaal op de hygiëne in onze escape rooms en ontvangstruimte.

Het is voor ons als bedrijf een hele zware tijd geweest. We hebben maandenlang onze deuren moeten sluiten terwijl onze kosten gewoon doorliepen. Inmiddels zijn we gelukkig weer open, maar we gaan vermoedelijk nog maanden nodig hebben om er weer bovenop te komen. Onze buffer is leeg.

Normaal gesproken is annuleren van een gemaakte boeking niet mogelijk en ook nu is deze regel van kracht. We zouden het simpelweg financieel niet aankunnen als onze bezoekers opnieuw massaal hun geld terug vragen uit angst voor een tweede golf. Hou hier dus rekening mee voordat je een reservering plaatst.

We realiseren ons dat het onzekere tijden zijn en dat het jammer is als een teamlid niet mee kan als deze kort van tevoren ziek blijkt te zijn. Daarom bieden we de mogelijkheid om een annuleringsverzekering aan te schaffen tijdens het reserveringsproces. Hiermee kun je je boeking kosteloos annuleren of verplaatsen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak.

Heb je geen annuleringsverzekering afgesloten tijdens je boeking, maar wil je toch je afspraak verplaatsen? Dan kan dit eveneens tot 24 uur van tevoren. We brengen dan €35,- omboekkosten in rekening.

In het uitzonderlijke geval van een tweede lockdown waarbij we opnieuw onze deuren moeten sluiten ontvang je van ons een tegoedbon. Uiteraard zullen hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht worden.

Dit is onze gulden middenweg als compromis tussen failliet gaan en onze bezoekers tegemoet komen in deze roerige tijden.

We vertrouwen op jullie begrip.

Funfact: Voor zover bekend is er wereldwijd geen enkele COVID-19 besmetting bekend die heeft plaatsgevonden in een escape room.

color
https://www.darkpark.com/wp-content/themes/quercus/
https://www.darkpark.com/
#c1c1c1
style1
paged
Loading posts...
/home/darkpa1q/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off
off