fbpx

Corona

Het zijn extreem zware tijden voor ondernemers. We willen dolgraag klanten blijven ontvangen, maar door de steeds veranderende regelgeving van het kabinet heerst er veel onzekerheid bij onze bezoekers. We proberen ons zo flexibel mogelijk op te stellen om de veiligheid te waarborgen en ondertussen te voorkomen dat we financieel ten onder gaan. Hierbij hopen we op jullie begrip.

#supportdeondernemer

#wijdoenwelmee

In goed overleg met de veiligheidsregio is bepaald dat het veilig is om met een volledig team van maximaal 6 personen uit hetzelfde huishouden deel te nemen aan onze escape games. Komen alle deelnemers niet uit hetzelfde huishouden, dan houden we een maximum van 4 personen aan. We vertrouwen hierbij op het gezond verstand en inschattingsvermogen van onze bezoekers.

Ondanks dat we begrijpen dat het voor sommige bezoekers een drempel kan zijn hebben we in verband met de recente ontwikkelingen en het groeiende aantal besmettingen in ons land toch besloten om onze bezoekers te vragen om een mondkapje te dragen tijdens het bezoek aan onze locaties. Uiteraard draagt ons personeel ook een mondkapje.

Bij binnenkomst vragen we onze bezoekers om de handen te desinfecteren.

Mochten jullie samen met een ander team in onze ontvangstruimte terecht komen, houdt dan alsjeblieft 1,5 meter afstand.

Ook ons personeel houdt voldoende afstand tot onze bezoekers en als een personeelslid toch onverhoopt ziek wordt, blijft deze thuis. We vragen onze bezoekers ook om zoveel mogelijk afstand te houden en thuis te blijven bij ziekte.

Uiteraard letten we nog meer dan normaal op de hygiëne in onze escape rooms en ontvangstruimte.

Het is voor ons als bedrijf een hele zware tijd geweest. We hebben maandenlang onze deuren moeten sluiten terwijl onze kosten gewoon doorliepen. Inmiddels zijn we gelukkig weer open, maar we gaan vermoedelijk nog maanden nodig hebben om er weer bovenop te komen. Onze buffer is leeg.

Normaal gesproken is annuleren van een gemaakte boeking niet mogelijk en ook nu is deze regel van kracht. We zouden het simpelweg financieel niet aankunnen als onze bezoekers opnieuw massaal hun geld terug vragen elke keer dat er nieuwe maatregelen worden aangekondigd door het kabinet. Hou hier dus rekening mee voordat je een reservering plaatst.

We realiseren ons dat het onzekere tijden zijn en dat het jammer is als een teamlid niet mee kan als deze kort van tevoren ziek blijkt te zijn. Daarom bieden we de mogelijkheid om een annuleringsverzekering aan te schaffen tijdens het reserveringsproces. Hiermee kun je je boeking kosteloos annuleren of verplaatsen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak.

Heb je geen annuleringsverzekering afgesloten tijdens je boeking, maar wil je toch je afspraak verplaatsen? Dan kan dit eveneens tot 24 uur van tevoren. We brengen dan €35,- omboekkosten in rekening.

Mochten de regels van het kabinet veranderen waardoor we groepen moeten afzeggen, dan ontvang je van ons een tegoedbon. Uiteraard zullen hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht worden.

Dit is onze gulden middenweg als compromis tussen failliet gaan en onze bezoekers tegemoet komen in deze roerige tijden.

We vertrouwen op jullie begrip.

Funfact: Voor zover bekend is er wereldwijd geen enkele COVID-19 besmetting bekend die heeft plaatsgevonden in een escape room.

color
https://www.darkpark.com/wp-content/themes/quercus/
https://www.darkpark.com/
#c1c1c1
style1
paged
Loading posts...
/home/darkpa1q/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off