CORONA

DarkPark is gesloten van 19 december 2021 tot 14 januari 2022

Eerst even dit...

Ook wij zijn onaangenaam verrast door de sterke groei van het aantal Coronabesmettingen in korte tijd en de volgens het kabinet noodzakelijke lockdown. We begrijpen dat het voor iedereen die een reservering had staan voor een van onze experiences een teleurstelling moet zijn dat het uitje waar jullie zo naar uitkeken plotseling moet worden verplaatst. Toch hopen we op jullie begrip. Al bijna 2 jaar leven we met zijn allen in onzekerheid. Als bedrijf hebben we de ene na de andere klap moeten opvangen en hebben we financieel grote schade geleden. Dat er toch weer een lockdown zou komen hadden we echt niet meer verwacht en is misschien wel het dieptepunt van alles wat we tot nu toe hebben moeten doorstaan. Toch zijn we vastbesloten om door te gaan totdat we erbij neer vallen.

Wil je ons steunen in deze zware tijd? Overweeg dan om een van onze Home Adventures aan te schaffen. Op die manier kun je nog steeds genieten van een spannende DarkPark experience, maar dan veilig in je eigen huis.

Ik heb een reservering staan in de periode tussen 19 december 2021 tot 14 januari 2022. Wat moet ik doen?
Tijdens de persconferentie van 18 december is bekend gemaakt dat (onder andere) escape rooms per direct hun deuren moeten sluiten tot 14 januari 2022. Dit betekent dat we helaas op zoek moeten naar een andere datum voor groepen die een reservering hebben staan in deze periode. We nemen hierover contact met jullie op via e-mail.
Wat is jullie annuleringsbeleid?
Het is voor ons als bedrijf een hele zware tijd. We hebben maandenlang onze deuren moeten sluiten terwijl onze kosten gewoon doorliepen en hebben nauwelijks tijd gehad om onze reserves weer aan te vullen. Nu moeten we opnieuw onze deuren sluiten. Onze buffer is leeg.

Normaal gesproken is annuleren van een gemaakte boeking niet mogelijk en ook nu er opnieuw een lockdown is aangekondigd blijft deze regel van kracht. We zouden het financieel niet aankunnen als onze bezoekers opnieuw massaal hun geld terug vragen.

Graag gaan we samen met jullie op zoek naar een nieuwe datum voor jullie bezoek na 14 januari. Uiteraard zullen hiervoor geen extra kosten in rekening worden gebracht.

We vertrouwen op jullie begrip.

CORONA

We zijn weer open!

Gaan jullie ons vragen om een QR-code laten zien?
Nee, op dit moment is het nog niet verplicht om een QR-code te laten zien in escape rooms. Mogelijk wordt dit op een later moment wel verplicht gesteld door het kabinet. Hou hier rekening mee voordat je reserveert.
Met hoeveel personen mogen we de escape rooms bezoeken?
In verband met de ruime opzet van onze escape rooms voldoen we aan de eisen om per escape room groepen van maximaal 6 personen te ontvangen.
Moeten we een mondkapje op in de escape rooms?
Sinds 6 november is het helaas weer verplicht om een mondkapje te dragen in onze ontvangstruimte. In de escape room zelf mogen jullie het mondkapje af doen met uitzondering van de escape rooms waar je een acteur tegen kunt komen. Dit zijn Stay in the Dark en The End.
Wat is jullie annuleringsbeleid in het geval van een nieuwe lockdown?
Het is voor ons als bedrijf een hele zware tijd geweest. We hebben maandenlang onze deuren moeten sluiten terwijl onze kosten gewoon doorliepen. Onze buffer is leeg.

Normaal gesproken is annuleren van een gemaakte boeking niet mogelijk en ook in het geval van een nieuwe lockdown is deze regel van kracht. We zouden het simpelweg financieel niet aankunnen als onze bezoekers opnieuw massaal hun geld terug vragen elke keer dat er nieuwe maatregelen worden aangekondigd door het kabinet. Hou hier dus rekening mee voordat je een reservering plaatst.

We beseffen dat het onzekere tijden zijn en dat het jammer is als een teamlid niet mee kan als deze kort van tevoren ziek blijkt te zijn. Daarom bieden we de mogelijkheid om een annuleringsverzekering aan te schaffen tijdens het reserveringsproces. Hiermee kun je je boeking kosteloos annuleren of verplaatsen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak.

Heb je geen annuleringsverzekering afgesloten tijdens je boeking, maar wil je toch je afspraak verplaatsen? Dan kan dit eveneens tot 24 uur van tevoren. We brengen dan €35,- omboekkosten in rekening.

Mochten de regels van het kabinet veranderen waardoor we groepen moeten afzeggen, dan gaan we samen met jullie op zoek naar een nieuwe datum voor jullie bezoek. Uiteraard zullen hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht worden. We geven dus geen geld terug.

Dit is onze gulden middenweg als compromis tussen failliet gaan en onze bezoekers tegemoet komen in deze roerige tijden.

We vertrouwen op jullie begrip.

DarkPark - Escape Room Zoetermeer - The EndDarkPark - Escape Room Zoetermeer - The End
DarkPark - Escape Room Rotterdam - Stay in the DarkDarkPark - Escape Room Rotterdam - Stay in the Dark
DarkPark - Escape Room Zoetermeer - The Honeymoon HotelDarkPark - Escape Room Zoetermeer - The Honeymoon Hotel
DarkPark - Escape Room Zoetermeer - The OrphanageDarkPark - Escape Room Zoetermeer - The Orphanage
DarkPark - Escape Room Delft - The FreakshowDarkPark - Escape Room Delft - The Freakshow
DarkPark - Escape Room Delft - The DentistDarkPark - Escape Room Delft - The Dentist