fbpx

Corona

DarkPark is gesloten van 15 december 2020 t/m 9 juni 2021

Het zijn extreem zware tijden voor ondernemers. Voor de derde keer sinds het begin van de crisis zijn we gedwongen om onze deuren te sluiten voor publiek. We hebben alle begrip voor de keuze van het kabinet, maar onze kosten lopen door terwijl onze inkomsten opnieuw volledig wegvallen en de steunregelingen slechts voor een deel die klap opvangen. Onze reserves zijn op.

Wil je ons steunen in deze zware tijd, overweeg dan alsjeblieft om een van onze Home Adventures aan te schaffen om toch een DarkPark experience te kunnen beleven, maar dan veilig thuis.

#supportdeondernemer

We nemen contact met jullie op per mail. Heb je (nog) geen mail van ons ontvangen, kijk dan eerst in je spambox en neem daarna eventueel contact met ons op. Omdat we onze deuren noodgedwongen moeten sluiten bieden we al onze klanten met een reservering in deze periode een voucher aan die op een later moment ingewisseld kan worden. We geven dus geen geld terug. Dit zou onze financiële ondergang betekenen. We hopen op jullie begrip.

Vanaf 10 juni staat onze agenda weer voor jullie open. Dat betekent dat jullie nu dus al kunnen boeken voor een datum in juni.

Vanaf 10 juni is het volgens de planning van het kabinet weer toegestaan om samen te komen met een groep van maximaal 4 personen uit verschillende huishoudens en maximaal 6 personen uit hetzelfde huishouden.

We zien jullie graag weer vanaf 10 juni!

color
https://www.darkpark.com/wp-content/themes/quercus/
https://www.darkpark.com/
#c1c1c1
style1
paged
Loading posts...
/home/darkpa1q/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
off
off