Cadeaubon DarkPark Delft

Cadeaubon Voorwaarden
 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle DarkPark Cadeaubonnen. Dit geldt voor zowel de digitale als de fysieke uitgegeven cadeaubonnen (hierna gezamenlijk: “cadeaubon(nen)”).
 2. Iedere cadeaubon is voorzien van een unieke code en wordt slechts één keer verstrek. In geval van diefstal of verlies vindt er geen vergoeding plaats.
 3. Om de cadeaubon te gebruiken dien je de door jou gekozen escape room(s) te selecteren en tijdens het betaalproces de unieke code exact in te vullen in het daarvoor bestemde vakje.
 4. Een cadeaubon wordt aangeschaft voor een specifieke locatie, Delft of Zoetermeer. Deze escape rooms en locatie, staan op de bon aangegeven. Een bon van Delft kan alleen voor de escape rooms in Delft ingewisseld worden en een bon voor Zoetermeer kan alleen voor de escape rooms in Zoetermeer ingewisseld worden.
 5. De cadeaubonnen zijn gedurende drie jaar geldig vanaf de datum van uitgifte. Deze datum staat, indien digitaal aangeschaft, in de mail en als de cadeaubon fysiek is aangeschaft staat deze er duidelijk op genoteerd.
 6. De cadeaubonnen zijn uitsluitend inwisselbaar via het reserveren van één of meerdere escape rooms via de website www.DarkPark.com.
 7. Cadeaubonnen kunnen niet voor reeds gemaakte reserveringen gebruikt worden.
 8. Cadeaubonnen of restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor geld.
 9. De restwaarde van de cadeaubon kan worden gebruikt voor een volgende bestelling gedurende de geldigheidsduur van de cadeaubon (info over de geldigheidsduur zie voorwaarde 5).
 10. Indien het totaalbedrag van de reservering hoger is dan de waarde van de cadeaubon, dient het verschil betaald te worden.
 11. Op bestellingen met een cadeaukaart geldt het algemene annuleringsbeleid van DarkPark.
 12. Het is niet toegestaan cadeaubonnen of de werking ervan te wijzigen, dupliceren, vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten.
 13. Deze voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij raden aan om de cadeaubon voorwaarden telkens voor het gebruik van een cadeaubon te raadplegen.
 14. Zijn er nog vragen of opmerkingen over het gebruik van de cadeaubon of problemen bij het inwisselen, laat ons dit weten via info@darkpark.com. DarkPark zal uw e-mail zo spoedig mogelijk beantwoorden.