fbpx

Aantal deelnemers in onze escape rooms

VEILIGHEID DOOR MAXIMAAL AANTAL DEELNEMERS IN ONZE ESCAPE ROOMS

Aan het opsluiten van mensen kleven risico’s. Daarom voldoen onze escape rooms zichtbaar en onzichtbaar aan alle veiligheidseisen. Zo is er in elke kamer een noodstop aanwezig waarmee deelnemers handmatig de deur kunnen openen en worden de deelnemers voortdurend in de gaten gehouden doormiddel van camera’s en microfoons in de kamers. In overleg met de brandweer is er een maximaal aantal deelnemers per kamer bepaald zodat in geval van brand, of andere gevaren altijd voldoende ruimte is om veilig uit de kamers te komen. Wij zijn gehouden aan dit maximaal aantal deelnemers en mogen daarom deze grens nooit overschrijden.

GEOPTIMALISEERDE ESCAPE ROOMS VOOR EEN BEPAALD AANTAL DEELNEMERS

We streven er bij DarkPark naar om de beleving tijdens onze escape rooms zo optimaal mogelijk te maken voor de deelnemers. Dit doen we door het toevoegen van licht en geluidseffecten, maar ook door de opdrachten en puzzels zodanig samen te stellen dat de talenten van verschillende mensen nodig zijn om ze op te lossen. Hierbij wordt ook gelet op het aantal deelnemers dat we toelaten in onze escape rooms. Zijn er te weinig deelnemers? Dan kan het zo zijn dat bepaalde puzzels waarbij meerdere personen nodig zijn simpelweg niet opgelost kunnen worden. Zijn er daarentegen weer te veel deelnemers? Dan bestaat het risico dat het te chaotisch wordt om goed te kunnen nadenken of overleggen. Bovendien is er bij een te groot deelnemers aantal niet genoeg te doen voor iedereen waardoor mensen zich gaan vervelen en in sommige gevallen zelfs dingen gaan slopen. De optimale beleving waar we zo naar streven in onze escape rooms gaat sowieso verloren bij een te groot deelnemers aantal. Het minimale en maximale aantal deelnemers per kamer is enerzijds gebaseerd op de beschikbare ruimte in de escape rooms. Anderzijds op het aantal of soort opdrachten in de desbetreffende kamer. Dit is de reden dat het minimale en maximale aantal deelnemers per kamer verschilt:

The Dentist – 3 tot 7 personen

The Freakshow – 2 tot 6 personen

The Honeymoon Hotel – 2 tot 6 personen

The Orphanage – 4 tot 6 personen

The End – 3 to 6 personen

HIEROP WORDEN GÉÉN UITZONDERINGEN GEMAAKT!

Omdat wij kwaliteit en veiligheid verkiezen boven kwantiteit maken wij geen uitzondering in het aantal deelnemers dat we toelaten. Ook niet als je het heel lief vraagt. Wil je tòch met meer dan het maximaal aantal deelnemers per kamer naar de DarkPark komen? Dan adviseren we je om meerdere tijdsloten te reserveren zodat jullie in verschillende teams na elkaar kunnen deelnemen. De wachtende teams kunnen iets drinken in onze sfeervolle ontvangstruimte. Zo maak je van een bezoek aan DarkPark gewoon een compleet dagje uit!

color
https://www.darkpark.com/wp-content/themes/quercus/
https://www.darkpark.com/
#c1c1c1
style1
paged
Loading posts...
/home/darkpa1q/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
off
off